Yandex Metrica

Mehmetçik Tel Rıfat'ta PKK'yı vuruyor! Ruslar bölgeden çekiliyor

Mehmetçik Tel Rıfat'ta PKK'yı vuruyor! Ruslar bölgeden çekiliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye gündemi ile Milli Güvenlik Kurulu'nu toplayacağı haberinin ardından sınır ötesi operasyonun masaya yatırılacağı belirtildi. Diğer yandan Türk Silahlı Kuvvetleri Menbiç ve Tel Rıfat'ta terör hedeflerini topçu ateşiyle imha etmeye devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 19:19

Diğer yandan sınır ötesi operasyon gündeme gelirken Türk Silahlı Kuvvetlerine ait topçu birlikleri Tel Rıfat ve Menbiç arasında bulunan terör hedeflerini bombardımana tutuyor. 

FETÖ'ye 'kıskaç' operasyonu: Askeri okullara girişte öncelik sağlanmış FETÖ'ye 'kıskaç' operasyonu: Askeri okullara girişte öncelik sağlanmış Haberi Görüntüle

RUSYA OPERASYON BÖLGESİNDEN ÇEKİLİYOR

Sınır ötesi operasyon öncesi hazırlık olarak değerlendirilen bombardımanlar sırasında Rusya'nın da operasyon yapılacak olan bölgeden çekildiği rapor ediliyor. 

Ukrayna'da savaş durumu kızışırken Rusya'nın Suriye'de bulunan birliklerini aşamalı şekilde çektiği bildiriliyor. Suriye'nin kuzeyinde çok sayıda üssü bulunan Rusya, Ayn el Arab, Menbiç, gibi bölgelerden çekildiği rapor edildi. 

Ayrıca Lazkiye'nin Hmemeyn bölgesinde bulunan Rusya'nın hava üssünde sadece 2 filoluk Rus savaş uçağı kaldığı bildirildi. 

TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? TikTok fenomeni Eva Evans öldü mü? Eva Evans neden öldü? Haberi Görüntüle

ABD HALA TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ARKASINDA

Diğer yandan bölgede barınan terör unsurlarını destekleyen ABD ise PKK, YPG gibi terör örgütlerine mali yardımlarını artırmaya devam ediyor. 

ABD ise şimdiden 'Bir operasyon istikrarı bozar' minvalinde açıklamalar yaparak terör örgütlerini koruma peşine düştü. 

Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye devam etti! Sosyal medyada o görüntüler viral oldu! Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye... Haberi Görüntüle

MGK'DA SINIR ÖTESİ OPERASYON GÖRÜŞÜLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan MGK'da ise Suriye'nin kuzeyine sınır ötesi operasyon yapılması gündeme gelecek. 

Toplantıda ağırlıklı olarak Suriye'nin kuzeyindeki güvenli bölgelerin genişletilmesi üzerinde durulacak. Bölgedeki terör varlığına yönelik yeni bir sınır ötesi operasyon için kapsamlı değerlendirmeler yapılacak.

Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN OPERASYON SİNYALİ 

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da yakında atmaya başlıyoruz. Ülkemize ve güvenli bölgelerimize sık sık yapılan saldırıların, tacizlerin, tuzakların merkezi konumundaki alanlar harekat önceliğimizin başında yer almaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, istihbaratımız, emniyet güçlerimiz hazırlıklarını tamamlar tamamlamaz bu operasyonlar başlayacaktır." sözlerini kullanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading