Yandex Metrica

Mehmetçiğe taşla saldıran Aysel Tuğluk'a CHP'den destek! Bir tek 'Biji Serok' demediği kaldı...

Mehmetçiğe taşla saldıran Aysel Tuğluk'a CHP'den destek! Bir tek 'Biji Serok' demediği kaldı...

PKK'nın Meclis'teki uzantısı HDP'ye CHP'lilerin saygı duruşu devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun partideki yardımcısı Gökçe Gökçen, 2014'te Mehmetçiğe taşla saldıran Aysel Tuğluk'un hapisten salıverilmesi için kampanya başlattı.

Gündem

02.02.2024, 19:27

PKK/YPG'nin döşediği bombanın infilakı sonucu şehit düşen Mehmetçik için yayınladığı taziyede terör örgütünün adını bile anmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcılarını da kötü etkiledi. 

Örgütün Meclis'teki ayağı HDP'nin her dediğini yapar hale gelen Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, "Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen Selahattin Demirtaş'a desteğinin ardından şimdi de HDP'li Aysel Tuğluk için kampanya başlattı. 

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, 2014 yılında Suriye sınırında Mehmetçiğe yönelik taşlı saldırısıyla hafızalara kazınan Aysel Tuğluk'a destek mesajı verdi. 

'Silahlı terör örgütü yöneticiliği' ve 'silahlı terör örgütü üyeliği' yanında 'Kobani Olayları'nı azmettirme suçundan 2016 yılında tutuklanarak cezaevine gönderilen Tuğluk'un salıverilmesini isteyen CHP'li Gökçen, #AyselTuğlukaÖzgürlük şeklindeki etiketi onun fotoğrafıyla birlikte sosyal medya hesabından paylaştı. 

Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o illeri peş peşe uyardı! 14 Nisan Pazar 2024 il il hava durumu Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o... Haberi Görüntüle

CHP'NİN RESMİ GÖRÜŞÜ!

Gökçen'in bu mesajına CHP seçmenleri bile tepki gösterdi. Bazı CHP'liler skandal eyleme imza atan Gökçen'in partiden ihraç edilmesi gerektiğini dile getirdi. Ancak bu tip partililerin sesleri, sosyal medyada etkin durumdaki 'yeni CHP tabanı' arasında kaybolup gitti. 

Gökçe Gökçen'in bu tavrını aslında tüm parti yönetimi destekliyor. Dün de CHP milletvekilleri Aykut Erdoğdu ile Tuncay Özkan, Aysel Tuğluk'un serbest bırakılması gerektiğini ileri sürmüştü.  

CHP yönetimiyle aynı mesajları paylaşan terör örgütü yayın organları bir süredir, Kocaeli'deki Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan Aysel Tuğluk'un 'demans' hastalığına tutulduğu gerekçesiyle hapisten salıverilmesi gerektiğini iddia ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading