Yandex Metrica

Mehmet Tevfik Göksu başkanlığındaki Esenler Belediyesi beklenen kar yağışına hazır!

Mehmet Tevfik Göksu başkanlığındaki Esenler Belediyesi beklenen kar yağışına hazır!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Esenler'de 510 personel ve 65 araç ile İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışına karşı hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 22:06

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan verilere göre, İstanbul'da 1987 yılının meşhur kışından sonra en kuvvetli kar yağışının yaşanması bekleniyor. AKOM tahminlerine göre İstanbul'da metrekareye 12 kilogramlık kar düşecek.

Perşembe günü yağması beklenen kar yağışı İstanbul'u ve yurdun büyük bölümünü etkisi altına alacak günlerce devam edecek. 

Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Haberi Görüntüle

510 PERSONEL VE 65 ARAÇ GÖREV YAPACAK

Kar yağışına alınan önlemlere dair resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya'nın başkanlığında, kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımızla İstanbul’da beklenen kar yağışı öncesi hazırlıklar ve alınacak önlemlerle ilgili toplantımızı gerçekleştirdik. Esenler’de 510 personelimiz ve 65 aracımızla hazırlıklarımızı tamamladık."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading