Yandex Metrica
SON DAKİKA

Mehmet Ali Uykur, İYİ Parti’den istifa etti: Cumhurbaşkanımız bizleri affetsin

İYİ Parti’den istifa eden Mehmet Ali Uykur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir kez daha 7’li masa ile ilgili haklı çıktığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız bizleri affetsin, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi.

Gündem

13.03.2024, 10:41

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Uykur, partisinden ve adaylıktan istifa etti. Uykur, istifa gerekçesini ise HDP ile yapılan ittifak ortaklığını gösterdi. Uykur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir kez daha haklı çıktığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız bizleri affetsin, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi. 

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Uykur, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yaptığı istifa açıklamasında Uykur, İYİ Parti’nin sürekli HDP ile anılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Terör örgütlerinin İYİ Parti’nin mitinglerine katılmasından ve izlenen ikiyüzlü siyasetten dolayı istifa ettiğini ifade eden Uykur, sert açıklamalarda bulundu. 

Bursa 25 Mart su kesinti listesi: BUSKİ | Orhangazi, Osmangazi... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKLI ÇIKTI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha haklı çıktığını söyleyen Mehmet Ali Uykur, parti içinde bu konulardan rahatsız olan partilileri de istifaya davet etti.  Uykur, "Cumhurbaşkanımız bizleri affetsin, Allah bu millete bir daha İstikla Marşı yazdırmasın” diye konuştu. 

2024 KAHRAMANMARAŞ-EKİNÖZÜ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Ekinözü'nde hangi... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ, MASANIN DAYATMALARINA MARUZ KALDI 

Mehmet Ali Uykur, 6'lı Masa'nın terörün gölgesinin düştüğü bir kumar masasına dönüştüğünü, İYİ Parti'nin 6'lı Masa'nın dayatmalarına maruz kaldığını ifade etti. Partilerine bu dayatmalarla beraber pusu kurulduğunu söyleyen Uykur, bunlara neden göz yumulduğunu da anlayamadığını belirtti.

Pala Fuat öldü mü, vefat mı etti? Fuat Özgür kimdir?... Haberi Görüntüle

FETÖ İLE ANILAN BAŞDANIŞMAN 

Parti içinde anlamadığı ve kendisini çok rahatsız eden konuların varlığına işaret eden Uykur, partide FETÖ konusunda kendisinde var olan hassasiyetin olmadığını ifade etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, KHK ile işine son verilmiş bir kişiyi kendisine özel kalem yaptığını, ayrıca adı FETÖ'yle anılan İstanbul eski İl Başkanını kendisine başdanışman yapmasını anlayamadığını söyledi. 

2024 TOKİ KAHRAMANMARAŞ DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - TOKİ... Haberi Görüntüle

KİMSE BİZİ DEVLET DÜŞMANLARIYLA ZİKREDEMEZ 

Sakarya Milletvekili ve tekrar milletvekili adayı olan Ümit Dikbayır'dan da rahatsızlığını dile getiren Uykur, kendisinin tek derdinin vatan olduğunu söyleyerek hayatının FETÖ ve PKK ile mücadele ile geçtiğini belirtti. 

"Kimse bizi vatansızlarla, bizi bölücülerle, bizi devlet düşmanlarıyla aynı cümlede zikredemez" diyen Mehmet Ali Uykur, herkes terörün gölgesinin düştüğü 6'lı kumar masasından uzak dursun ifadelerini kullandı. 

Koalisyon ortaklarının Selahattin Demirtaş, İHA, SİHA gibi söylemlerinden rahatsızlığını da dile getiren Uykur, milletvekili adaylığından ve İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç kızı böyle teselli etti: Ağlama yahu bizi... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading