Yandex Metrica

Medeniyet anlayışınız batsın! CHP'li İrfan Gümrah'tan skandal eşcinsel desteği

Medeniyet anlayışınız batsın! CHP'li İrfan Gümrah'tan skandal eşcinsel desteği

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşcinseller için 'cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkacak' pankartının ardından bu kez de CHP'li Mecli üyesi İrfan Gümrah skandal sözlere imza attı.

Gündem

11.02.2024, 07:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşcinseller için “cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkacak" afişi hazırlatmasının ardından şimdi de CHP'li Kadıköy Belediyesi'nin Meclis Üyesi İrfan Gümrah, aynı cinsten kişilerin evlenmesini medeniyetin gereği olduğunu söyleyerek yeni bir skandala imza attı.

Gümrah, Osmanlı Devleti'ne de hakaret ederek, "Artık Osmanlı'nın eski kör bakışından bakmayıp daha modern bakmak gerekir" dedi. 

Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkabilir' Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine... Haberi Görüntüle

İLK SKANDALLARI DEĞİL

Kılıçdaroğlu’nun “cinsel yönelim” vaadi öncesinde de CHP’li belediyeler LGBT konusunda tepkileri çekmişti. 2019 yılında CHP’li belediyeler, eşcinsellerin “Onur Haftası” adı altında düzenledikleri etkinlikleri kutlama yarışına girmişti. Aralarında İstanbul, Mersin, İzmir, Eskişehir Büyükşehir Belediyelerinin bulunduğu 33 belediyenin resmi sosyal medya hesaplarında destek mesajları yayınlanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading