Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meclis'te ilk kayıt! MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy mazbatasını aldı

Meclis'te ilk kayıt! MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy mazbatasını aldı

TBMM'de, 14 Mayıs'ta yapılan milletvekili genel seçimlerinin ardından, seçilerek mazbatalarını alan 28. Dönem milletvekillerinden ilk kaydı, MHP Adana milletvekili Ayşe Sibel Ersoy yaptırdı. Ersoy, yaptığı açıklamada "Cumhur İttifakı'nın güven ve istikrarının devam edeceğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yarınlara koşacağını düşünüyorum" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:55

TBMM'de, 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimin ardından 28. Dönem'in ilk kaydını MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy yaptırdı.

Meclis'e eşi Prof. Dr. Emin Ersoy ile gelen Ayşe Sibel Ersoy'u görevliler çiçek ve çikolata ile karşıladı.

2024 MUĞLA-BODRUM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Bodrum'da hangi... Haberi Görüntüle

''ERKEN GELMİŞİM''

Kayıt işlemlerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Ersoy, ilk gelen milletvekili olduğunu bilmediğini ifade ederek, "Geliyorlardır diye düşündüm. Bölge olarak seçim de kesinleştiği için dün akşam Ankara'ya geldim. Erken gelmişim. Güzel oldu." sözlerini sarf etti.

Jay-Z ve Taylor Swift Türkiye'ye ne zaman geliyor? Jay-Z ve... Haberi Görüntüle

''İNŞALLAH KADINLARIN NEZAKETİ GENEL KURULA YANSIR''

Yeni dönemde kadın milletvekillerinin sayısının artmasına ilişkin değerlendirmesi sorulan Ersoy, şu ifadeleri kullandı;

"Çok şükür. Kadın olduğum için benim için güzel bir şey. İnşallah Genel Kurulda da kadınların o hoşgörüsü, nezaketi, zarifliği yansır diye düşünüyorum. Bazen gergin ortamlar oluyor. Daha güzel olacak. Nüfusumuzun yüzde 50'den fazlası kadın. Onları temsil etmek her bir vekil arkadaşım için güzel bir olanak olacak." 

28. Dönem'den beklentisinin sorulması üzerine Ersoy, herkesin sesinin olduğu bir Genel Kurul olacağını, Genel Kurulun herkesi kapsayacağını dile getirdi.

Milyonlarca öğrenciye müjde geldi: 1 Nisan'da okullar tatil! Yerel seçim... Haberi Görüntüle

Murat Kurum kendisinin ve ailesinin detaylı mal varlığını açıkladı! Haberi Görüntüle

İKİNCİ TUR SORUSU

Ayşe Sibel Ersoy, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna ilişkin soruyu ise "Tabii ki Cumhur İttifakı alacak diye düşünüyorum. Güven, istikrar herkesin istediği bir şey. Biz vatandaşlar olarak da sahada gezdik. Çok fazla insana dokunma imkanı bulduk. Herkes huzur istiyor aslında. Herkes vatanını çok seviyor. Güzel bir vatanda güzelliklerle yaşamayı herkes istiyor. Onun için de Cumhur İttifakı'nın güven ve istikrarının devam edeceğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yarınlara koşacağını düşünüyorum." diye yanıtladı.

Açıklamanın ardından Ersoy'a rozetini eşi Prof. Dr. Emin Ersoy taktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading