Yandex Metrica

DOLAR

32.51

%-0.1 expand_more

EURO

34.97

%0.32 expand_less

ALTIN

2435.10

%0.6 expand_less

BIST

9786.11

%0.66 expand_less

BTC ($)

63827.14

%-0.3 expand_more

MEB'den açıklama geldi: Bakan Özer'in sözleri bağlamından koparıldı

MEB'den açıklama geldi: Bakan Özer'in sözleri bağlamından koparıldı

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, Bakan Özer'in bir öğretmenle arasında geçtiği iddia edilen diyaloga dair açıklama yapıldı. Bakan Özer'in 'Mühendisler de atanamıyor ama böyle ağlamıyor' dediği iddia edilmişti.

Gündem

23.01.2024, 22:13

Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Mahmut Özer ile bir öğretmen arasında geçtiği iddia edilen diyalog ile ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesaplarında ve bazı haber ajanslarında, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in bir öğretmene "Mühendisler de atanamıyor ama böyle ağlamıyor" dediği iddia edilmişti.

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

MEB'DEN AÇIKLAMA GELDİ: SOHBET BAĞLAMINDAN KOPARILDI

Dün Sayın Bakanımız ile iki öğretmen adayı arasında gerçekleşen özel bir sohbet içeriğinin, bağlamından koparılarak sosyal medya mecralarında çarpıtıldığı görülmektedir. Sayın Bakanımız, söz konusu öğretmen adaylarının KPSS 2020'ye ilişkin görüş ve önerilerini dinlemiş, gerekli açıklamaları yapmış ve incitici mahiyette herhangi bir ifade kullanmamıştır. Zaman zaman çeşitli mecralarda bakanlığımız aleyhine kara propaganda faaliyeti yürütmeyi kendine görev edinen bir kesimin sosyal medyadaki söz konusu iddiaları, gerçeği yansıtmamaktadır.

Bakan Özer hakkındaki iddianın ardından, 2020’de KPSS’ye giren öğretmen adayları, 2021’de kendilerinin aldığı puanlardan daha düşük puanlara öğretmen alındığını öne sürerek ‘#MahmutÖzerİstifa’ etiketiyle bir kampanya başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading