Yandex Metrica
SON DAKİKA
MEB'ten öğrencileri sevindirecek gelişme: İlkokul, ortaokul ve liseliler dikkat: İkinci ara tatil açıklandı! 17 Nisan'da başlayacak...

MEB'ten öğrencileri sevindirecek gelişme: İlkokul, ortaokul ve liseliler dikkat: İkinci ara tatil açıklandı! 17 Nisan'da başlayacak...

İkinci ara tatil tarihi, yaklaşan nisan ayı öncesinde binlerce öğrenci tarafından sorgulanmaya başladı. Okullarda yılda iki kez uygulanan ara tatil döneminin ikincisi için geri sayım başladı. Sınavlara hazırlanan birçok öğrenci hem biraz dinlenmek hem de derslerden uzaklaşmak için ara tatil tarihini bekliyor. Peki, ikinci ara tatil (nisan ara tatili) ne zaman?

Gündem

23.01.2024, 20:37

Okullarda ikinci ara tatil yani nisan ara tatil tarihleri, birçok öğrencinin gündeminde yer alıyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrasında, okullarda yarıyıl tatili süresi uzamış ve okullarda ikinci dönem geç başlamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2023 iş takvimiyle birlikte, okullarda ara tatil tarihleri belli oldu. Peki, ikinci ara tatil ne zaman, ertelenecek mi?

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2023 iş takvimi sonrasında, okullarda ikinci ara tatilin ne zaman başlayacağı belirlendi.

Buna göre; Okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan 2023'te yapılacak.

Bakanlık ara tatilin iptal edilmesi veya ertelenmesine yönelik bir açıklama yapma

Bakan Fidan'dan KYB'ye PKK uyarısı: Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit ediyor Haberi Görüntüle

ARA TATİL 1 HAFTA SÜRECEK

Buna göre; 3,5 günlük ikinci ara tatil, Ramazan Bayramı resmi tatiliyle birleşecek. Böylelikle nisan ara tatili toplamda 1 hafta sürecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading