Yandex Metrica

MEB depremzedeler için seferber: Depremzedeler için okullarda 1,6 milyon ekmek üretildi

MEB depremzedeler için seferber: Depremzedeler için okullarda 1,6 milyon ekmek üretildi

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar depremzedeler için 1,6 milyon ekmek üretti. Okullardaki fırınlarda üretilen ekmekler deprem bölgelerine gönderildi.

Gündem

23.01.2024, 20:26

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye tek yürek olmuş yaralarını sarmaya çalışıyor. Birçok kurum gibi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da depremzedelere destek sağlanması için seferber olmuş durumda. Türkiye'nin dört bir yanındaki okullar depremzedeler için ekmek ve sıcak yemek hazırlıyor. MEB'e bağlı okullardaki fırınlarda üretilen 1,6 milyon ekmek deprem bölgelerine ulaştırıldı. 

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi? Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi... Haberi Görüntüle

1,6 MİLYON EKMEK BÖLGEYE ULAŞTIRILDI

MEB, depremin ilk anından itibaren okullardaki fırınlarda ekmek üretildiğini ve 10 ile gönderildiğini, bu kapsamda 1,6 milyon ekmeğin bölgeye ulaştırıldığını bildirdi.

İran İsrail geriliminde borsa bugün düşer mi? 15 Nisan'da Borsa İstanbul yükselir mi, düşer mi? İran İsrail geriliminde borsa bugün düşer mi? 15 Nisan'da Borsa... Haberi Görüntüle

'ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN, USTA ÖĞRECTİCİ, VELİ VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR'

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Fedakar öğretmen, öğrenci, usta öğretici, veliler ve tüm çalışma arkadaşlarımız var gücüyle çalışıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading