Yandex Metrica
SON DAKİKA
MEB'den velileri üzecek öğrencileri bayram ettirecek karar! Okullar tatil edildi: İşte süresi

MEB'den velileri üzecek öğrencileri bayram ettirecek karar! Okullar tatil edildi: İşte süresi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencilere müjde geldi. O illerde okullara meteorolojik sebepler nedeniyle tatil edildi. İşte tatil edilen iller ve tatil süresi...

Gündem

23.01.2024, 20:39

Milyonlarca öğrenciye MEB'den son dakika duyurusu geldi. Mart ayında yoğun kar yağışı nedeniyle bazı okullar tatil edilirken MEB o okulların yeniden tatil edildiğini aktardı. 

Karabük Üniversitesi'nden iddialara yanıt geldi: HIV ve HPV iddiaları tamamen... Haberi Görüntüle

BAZI İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Son dakika açıklamasına göre, Muş ilimizde olumsuz hava koşulları sebebi ile il genelinde okullar bugün tatil edildiği belirtilerek Ordu’da da yoğun kar yağışı sebebi ile 3 ilçenin tamamında 1 ilçede 9 okulda eğitime ara verileceği belirtildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada elverişsiz hava koşulları ve kar yönünden meteorolojik uyarıların yapıldığı belirtilerek fırtına yüzünden bazı çatılarda meydana gelen hasarların henüz elverişli hale getirilemediği belirtildi.

CHP'li Tanrıkulu'nun da bulunduğu etkinlikte olaylar: Terör örgütü PKK ve... Haberi Görüntüle

1 GÜNLÜK TATİL 

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Elverişsiz hava şartları; yoğun kar yönünde meteorolojik uyarı ve bazı çatılarda meydana gelen hasarın henüz giderilmediği değerlendirildiğinde herhangi bir riskli durumun önüne geçmek için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 31 Mart 2023 Cuma (bugün) il genelinde eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir. Her ikisi de çalışan anne ve babalardan lise çağından küçük çocuğu olup bakacak kimsesi olmayanların istekleri halinde ebeveynlerinden biri, kurumlarınca idari izinli sayılacak, kurum amirlerince bu hususta gerekli tedbirler alınacaktır. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading