Yandex Metrica
SON DAKİKA
MEB 5 bin personel alım şartları neler? MEB 5 bin personel başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?

MEB 5 bin personel alım şartları neler? MEB 5 bin personel başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak flaş bir açıklamada bulundu. MEB, sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Toplam 5 bin sözleşmeli personelin alınacağı ilanda hangi bölümlere, ne zaman ve başvuru şartlarının ne olacağını açıkladı. Peki, MEB 5 bin personel alım  şartları neler? MEB 5 bin personel başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?

Gündem

23.01.2024, 20:35

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak flaş bir açıklamada bulundu. Merkez ve Taşra teşkilatı olarak ikiye ayrılan alımlarda toplam 7 ayrı bölüme sözleşmeli personel alınacak. Büro personeli, avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire alanlarına kaç kişi sözleşmeli personel alınacak? Peki, MEB 5 bin personel alım  şartları neler? MEB 5 bin personel başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?

Bu paylaşıma tepki yağdı: DEM'li Ferhat Encü'den alçak paylaşım: İstanbul... Haberi Görüntüle

2024 KAHRAMANMARAŞ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş'ta hangi... Haberi Görüntüle

MEB 5 BİN PERSONEL ALIM ŞARTLARI NELER?

MEB 5 bin personel alım  şartları neler? MEB 5 bin personel başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Personel alımına dair takvim ve başvuru koşullarının ve şartlarının kısa bir süre sonra açıklanacağını kaydeden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Merkez teşkilatımız dışında 80 ilimiz için ihdas edilen 4 bin 746 kişilik sözleşmeli personel pozisyonlarında önceliği deprem felaketinden etkilenen illerimize vereceğiz. Ailemize katılacak yeni üyelerimize, millî eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Son dakika İstanbul'da deprem mi oldu? Az önce deprem mi... Haberi Görüntüle

MEB 5 BİN PERSONEL ALIMI HANGİ BÖLÜMLER? 

MEB 5 bin personel başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? MEB, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere

250 büro personeli,
4 avukat;

taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere

4 bin büro personeli,
100 mühendis,
125 diyetisyen,
500 hemşire,
21 avukat

toplam 5 bin sözleşmeli personel istihdam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading