Yandex Metrica

Mazlumlar bizi bekliyor

Mazlumlar bizi bekliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör devleti İsrail'i çok iyi tanıyın. Tüm mazlumlar Türkiye'nin ayağa kalkmasını bekliyor

Gündem

11.02.2024, 08:01

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm bölümleri tamamlanan Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılış töreninde önemli mesajlar verdi. Gençlere seslenen Erdoğan, Filistin'de devlet terörü uygulayan İsrail'i iyi tanımalarını istedi. "Gençler, bu terör devleti İsrail'i çok iyi tanımanız, çok iyi anlamanız lazım. Dünyanın ve insanlığın şu anda beklediği bu terör devleti İsrail'in ne olduğudur" diyen Erdoğan, dünyadaki tüm mazlum milletlerin, Türkiye'nin ayağa kalkacağı günü beklediğine dikkat çekti. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: 

  • Kuzey Marmara Otoyolu'nun tüm bölümlerini tamamlamış bulunuyoruz. Kuzey Marmara otoyolunu Nakkaş Başakşehir kısmıyla büyütüp 443 kilometreye çıkarıyoruz. Türkiye'nin hem nüfus yoğunluğu hem üretim ve ticaret kapasitesi hem turizm potansiyeli bakımından en hareketli yerlerinin başında gelen Marmara Bölgemizi çepeçevre otoyolla kuşatmış olacağız.
  • Açılışını yaptığımız kısımlarla birlikte toplam yatırım bedeli 1,7 milyar dolar olan bu kesim, ileride inşası planlanan 3 katlı büyük İstanbul tünelinin de bağlantısını teşkil edecektir. Kuzey Marmara Otoyolu'nun ülkemize vakitten 1 milyar 650 milyon lira ve akaryakıttan 830 milyon lira olmak üzere yıllık 2,6 milyar liraya yakın maddi katkısı, 351 bin ton da karbon emisyon azaltımı faydası olacaktır.
  • Yakında ilk köprüsünün temelini atarak fiilen hayata geçirmeye başlayacağımız Kanal İstanbul da inşallah tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içerisindeki yerini alacaktır.
23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE HAYRAN BIRAKIYOR

  • Silüeti yavaş yavaş ortaya çıkan 1915 Çanakkale Köprüsü şimdiden gören herkesi kendine hayran bırakmaktadır.
  • Otoyolumuzu kullanarak evine işine ve diğer şehirlere gidecek vatandaşlarımıza güvenli huzurlu keyifli yolculuklar diliyoruz. Biz hayatımız boyunca eser ve hizmet siyaseti peşinde koştuk. Büyükşehir belediye başkanı olarak İstanbul'dan başladığımız bu yolculuğumuzu Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak her karış toprağa ulaşacak şekilde sürdürdük. Türkiye'nin bölgesindeki ve dünyadaki konumunu medeniyet ve tarihimizin mirasına uygun seviyeye yükselttik. 
Terör kökünden ortadan kaldırılacak! Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında kritik isim Ankara'yı ziyaret edecek! Terör kökünden ortadan kaldırılacak! Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında kritik isim... Haberi Görüntüle

KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMADIK 

  • Her aşaması zorlu uğraşlarla geçen bu eser ve hizmet siyaseti mücadelemiz sayesinde ülkemizi yeni bir çağın eşiğine getirdi. Küresel siyaset ve ekonomi düzeninin yeniden yapılanma süreci koronavirüs salgınıyla hızlanırken, Türkiye olarak biz hedeflerimizden şaşmadan mücadelemizi sürdürme başarımızı gösterdik. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler sağlık başta olmak üzere temel hizmetleri vatandaşlarına sunamazken biz vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Ülkelerin çoğu sadece finans sektörünü ayakta tutmaya çalışırken, biz 10 milyonlarca insanımızı doğrudan destekleyen programlarla hiçbir insanımızı yalnız bırakmadık.
  • Hibe, destek programları ve borç erteleme ile toplamda 655 milyar liralık kaynağı milletimizin emrine verdik. Hepsinin yanında olduk, vatandaşımızı yalnız bırakmadık. Sağlığını korumak için geliştirdiğimiz tedbirleri, üretim, istihdam ihracatın büyümenin devamını sağlayacak şekilde planladık ve uyguladık. Bu verimlilik projesiydi. Her alanda başardık, başarmaya devam edeceğiz. 
AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de intihar eden şahıs öldü mü? AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de... Haberi Görüntüle

ESERDEN VE HİZMETTEN TAVİZ YOK

  • Gezi olaylarıyla başlayan ve 2018'de tehdit halinde olan ekonomik saldırılara rağmen eser ve hizmet siyasetimizden taviz vermedik. Sağlık alanında kapasite artışlarını, hastanelerimizin inşa ve açılışlarını salgın döneminde 14 ayda gerçekleştirdik. Ülkemizin dört bir yanında köprü yol barajları tünelleri okulları fabrikaları toplu konut projelerini, hukuktan ekonomiye pek çok alanda hazırladığımız reformları bu dönemde milletimizde paylaştık.
  • Yargı reform paketlerimizin dördüncüsünü Meclis'imizin takdirine sunuyoruz. 
YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı ne zaman? YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı... Haberi Görüntüle

SİVİL ANAYASA YAKINDA 

  • Ülkemizi geleceğe güvenle bakabileceği yeni sivil anayasasına da Cumhur ittifakıyla başlattığımız çalışmayla tüm siyasi partilere bu hazırlığımızı sunacak STK'larla milletimizle paylaşacak yeni ve sivil anayasımıza da kavuşacağız. Salgın sonrasında yeniden yapılanacak küresel sistemin lider ülkeleri arasına Türkiye'yi sokacağız. Bu tablo içerde ve dışarıda birilerine rahatsızlık veriyor. Ülkemizi darbelerle, terör örgütleriyle bir kısır döngünün içine hapsedenler bağımsız ve müreffeh Türkiye hedefimizden hiç ama hiç hoşlanmadılar. Rahatsız oldular. Rahatsız da olsalar kararlılıkla devam edeceğiz. 
Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme... Haberi Görüntüle

ÇEKİLİN DE RAHAT ÇALIŞALIM

  • Kendileri dışarıdan figüranları dışarıdan bize sürekli çelme taktılar. Hizmet yaparsın önünüze dikilirler, adım atacaksın önünüze dikilirler, ürettiğiniz bir şey varsa onu anlatın. Bizim yapacağımız daha çok işler var. Altyapıda yapacaklarımız var. Sağlık tesislerimiz var. Çekilin önümüzden de rahat çalışmaya devam edelim. Darbecilerden terör örgütlerine ekonomik tetikçilere kadar ellerine geçen her aracı seferber ettiler. Ne yaparlarsa yapsınlar, başaramadılar, başaramayacaklar. 
  • Kıbrıs'taki kardeşlerimizin arazilerine verim getirecek sulama iletim tesislerinin ışık görünme törenine inşallah katılacağız. Durmak yok, yola devam. Kararlılıkla devam. Güçlü Türkiye'nin inşası yolundaki atılımları salgın sonrasında hızlandıracak ekonomik altyapıyı kuracak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Daha çok hizmetlerimiz var. 
KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı! İşte başvuru şartları... KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı!... Haberi Görüntüle

SUNİ GÜNDEM PEŞİNDE KOŞMAYIN

  • Ülkemizin vaktini ve enerjisini içi boş çekişmelerle heba etmeyin. Suni gündemlerin peşinde koşmamızı sağlamak için her yolu denediler.
  • Maziden atiye kurduğumuz köprüyü aşkla şevkle heyecanla geçerek Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız.
Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

FİLİSTİN BİZİ BEKLİYOR 

  • Filistin bizi bekliyor. Filistin tüm o yavruların ağlamalarıyla bizi bekliyor. İşte Dışişleri Bakanımız ve birçok dış işleri bakanlarımız birlikte hareket ettiklerimiz BM genel kurulunda dönem başkanı olan Volkan Bozkır beyin başkanlığında başarılı oturumu dün gerçekleştirdiler. Bunu yaparken oradan bir şeyi haykırdılar, Filistin'in 1947'den itibaren topraklarının terör devleti İsrail tarafından nasıl işgal edile edile bugünkü bir parça Filistin toprağına döndüğünü anlattılar. Bu haritaları göstererek anlatacağız, çünkü tüm dünyanın bilmesi lazım.
Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk açıklama! Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İ ÇOK İYİ TANIYIN

  • Gençler bu terör devleti İsrail'i çok iyi tanımanız anlamanız lazım. Dünyanın ve insanlığın beklediği İsrail'in ne olduğudur. Bu terör devleti İsrail'in ne olduğunu tüm dünyanın bilmesi lazım. Tüm dünya mazlumları güçlü bir Türkiye'nin ayağa kalktığı, kalkacağı günü bekliyor.
  • Özellikle gençlerimize sesleniyorum. Gençler, bu terör devleti İsrail'i çok iyi tanımanız, çok iyi anlamanız lazım. Dünyanın ve insanlığın şu anda beklediği bu terör devleti İsrail'in ne olduğudur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading