Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masanıza dönüp bakın!  İYİ Partili isimden Cumhur İttifakı için skandal söz!

Masanıza dönüp bakın! İYİ Partili isimden Cumhur İttifakı için skandal söz!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinin İYİ Parti İlçe Başkanı Önder Ertaş, partisinin kimlerle Yedili Masa'ya oturduğunu unutarak Cumhur İttifakı için skandal bir açıklamada bulundu. Sandıktan çıkan sonucu kabullenmeyen Ertaş, 'Katiller kazandı' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Manisa'nın Turgutlu ilçesinin İYİ Parti İlçe Başkanı Önder Ertaş, seçim için kimlerle pazarlık içinde olduğuna bakmadan Cumhur İttifakı için çirkin sözler söylemeye başladı Seçimi kaybetmelerini hazmedemeyen İYİ Partili Ertaş, sosyal medya hesabından 'Katiller kazandı' paylaşımı yaptı.

Hastanelerde yüksek maaşlı personel alımı! 14-31 Mart İŞKUR hastanelere temizlik... Haberi Görüntüle

"PKK VE İYİ PARTİ AYNI YERDE"

Geçtiğimiz günlerde terörist Sabri Ok yayınladığı videoda terör örgütü PKK ve İYİ Parti'nin aynı yerde durduğunu ifade etti . PKK ve İyi Parti aynı yerde diyen terör elebaşı şu ifadeleri kullandı, 'PKK, İYİ Parti aynı yerde. Biz faşizme karşıyız. Onlar da şu an karşıyız diyorlar. Eğer böyle katıksız faşist olmasaydılar herkes böyle bir tutum sergilemezdi.'

Adana'da petrol var mı? Adana'da petrol var mı? Adana'da petrol... Haberi Görüntüle

"PARLEMENTER SİSTEM İÇİN  MİLLET İTTİFAKI KURULDU"

AK Parti'yi yenmek hep beraber hareket edilmesi gerektiğini belirten Sabri Ok şu açıklamada bulunmuştu: "Şu an seçimlerin konusu demokratik bir şekilde bu iktidarın sonunu getirebilecekler mi, getiremeyecekler mi? Demokratik siyasetin, siyasetçilerin ve diğer partiler seçimde sonuç almak, bu faşizmin sonunu getirip tekrar parlamenter sisteme geri dönmek istiyorlar. Bunu da belirmeliyim ki parlamenter sistem de tamamen demokratik bir sistem anlamına gelmiyor. İçeriği önemli ama şu an mühim olan bu faşizmin yıkılmasıdır. Bundan dolayı seçimlerde Millet İttifakı ile Emek ve Demokrasi İttifakı kuruldu."

Kadir İnanır yoğun bakımda mı? Kadir İnanır hastaneden çıktı mı? Haberi Görüntüle

PKK'DAN AÇIK AÇIK DESTEK ALDIĞINI UNUTTU 

İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Önder Ertaş, sosyal medyasından 'Katiller kazandı' diyerek paylaşım yaptı. Ertaş'ın paylaşımlarının çoğuna bakıldığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve ittifakının galibiyetini kabullenememesi dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'lilerin dövdüğü teşkilat üyesine telefon: Doktorumu göndereyim sana... Haberi Görüntüle

"İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN"

'Ne olur İYİ düşünün İYİ olsun. Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Biz kimseyi bölmeyeceğiz herkese eşit davranacağız. Onun için Kemal Kılıçdaroğlu'

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading