Yandex Metrica
SON DAKİKA
Marmaris yangınının uydu görüntüsü paylaşıldı! İşte tahrip olan bölgeler

Marmaris yangınının uydu görüntüsü paylaşıldı! İşte tahrip olan bölgeler

Milli Savunma Bakanlığı kontrol altına alınan Marmaris yangınıyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Yapılan açıklamada ''Marmaris’te kontrol altına alınan yangında, yanan bölgeler Hava Kuvvetleri Komutanlığımız tarafından Göktürk-1 uydusu ile uzaydan görüntülendi. Harita Genel Müdürlüğümüz tarafından da kullanıma hazır hâle getirilen görüntüler ilgili kurum ve kuruluşlarımızla paylaşıldı.'' ifadelerine yer verildi.

Gündem

23.01.2024, 19:27

Marmaris'te 21 Haziran'da başlayan orman yangını, tamamen kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bugün yaptığı açıklamada ''Yangın tamamen kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları gün boyu devam edecek.'' dedi.

2024 MUĞLA-MARMARİS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Marmaris'te hangi... Haberi Görüntüle

UYDU GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILDI

Milli Savunma Bakanlığı kontrol altına alınan yangınla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Marmaris’te kontrol altına alınan yangında, yanan bölgeler Hava Kuvvetleri Komutanlığımız tarafından Göktürk-1 uydusu ile uzaydan görüntülendi.

Bünyamin Ergün kimdir? Bünyamin Ergün neden intihar etti? Haberi Görüntüle

KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLDİ

Harita Genel Müdürlüğümüz tarafından da kullanıma hazır hâle getirilen görüntüler ilgili kurum ve kuruluşlarımızla paylaşıldı.'' 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading