Yandex Metrica

Marmaris'i yakan kundakçının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Bakın kimi tehdit etmiş

Marmaris'i yakan kundakçının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Bakın kimi tehdit etmiş

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınını çıkardığı için tutuklanan Sacit Ayhan'ın olaydan kısa süre önce veresiye içki almak için gittiği marketteki görüntüleri ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Muğla Marmaris'te, günler önce orman yangınını çıkardığı belirtilen Sacit Ayhan dün tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli ilk sorgusunda, ailevi sorunlar yaşadığını, babasının bölgedeki arazisini sattığını ve babası tarafından dışlandığını bu nedenle yangın çıkardığını itiraf etti. Tutuklanan zanlı Sacit Ayhan'ın babası Kadir Ayhan, "Keşke orman yanmasaydı, kendisini öldürseydi. Ölüsünü bulsam daha iyiydi. Çünkü orman gitti. Bizler buradan ekmek yiyen insanlarız. Burada herkesin ekmeği ile oynadı." dedi.

Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Bakanlıktan CHP'nin teleferik yalanına jet yalanlama: İddialar doğru değil Haberi Görüntüle

İÇKİ ALMAK İSTEDİĞİ MARKETTEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

5'inci gününde söndürülen ve 5 bin 143 hektar alanın kül olduğu yangını çıkaran Sacit Ayhan'ın, olaydan 1 saat 50 dakika önce veresiye içki almak için girdiği marketteki görüntüleri ortaya çıktı. Ret cevabı alınca tartıştığı marketçiyi tehdit eden ve dükkandan çıkıp motosiklete binen Ayhan'ın, yangın çıkardığı Bördübet'in Yedi Adalar bölgesine gittiği öğrenildi. 

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de taksici cinayeti! Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de... Haberi Görüntüle

KENDİNİ ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ

Sacit Ayhan'ın, ilk sorgusunda, ailevi sorunlar yaşadığını belirtip, "Ailem bana arsa verecekti. Arsayı vermekten vazgeçti. Bu konuda kendileriyle tartıştım. Alkolün etkisiyle 2 bidona benzin koyarak ormana gittim. Etrafa benzin dökerek yangın çıkardım. Alevlerin içerisine girip kendimi yakarak öldürmek istedim. Buna cesaret edemedim. Yangın bir anda büyüdü. Daha sonra oradan şişeleri alarak ayrıldım ve ağaçların içine saklandım" dedi.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading