Yandex Metrica

Marketlerden fiyat sabitleme haberleri peş peşe geliyor: A101 ve BİM’den açıklama geldi

Zincir marketlerin her birinden fiyat sabitleme haberleri gelmeye devam ediyor. A101, Ocak ayı sonuna kadar 2023 ürünün fiyatlarını sabitleyeceğini açıklarken, BİM ise ocak ayı boyunca 500 ürünün fiyatının değişmeyeceğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:16

Son zamanlarda özellikle Zincir marketlerin temel gıda ürünlerindeki fahiş fiyat artışlarına çözüm geliyor.Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 26 Aralık 2022'de Türkiye'de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleri ile bir araya gelip, asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatları ile ilgili uyarılarda bulunmuştu. Muş'un yaptığı fahiş fiyat toplantısının sonrasında zincir marketlerden fiyat sabitleme haberleri peş peşe geliyor.

Meteoroloji'den arife gününde 15 ile 'sarı' uyarı: Kuvvetli bekleniyor Meteoroloji'den arife gününde 15 ile 'sarı' uyarı: Kuvvetli bekleniyor Haberi Görüntüle

İLK ADIM ŞOK MARKETLER'DEN GELMİŞTİ

ŞOK Marketler Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarını sabitleme kararı aldığını açıklamıştı. Bu karar doğrultusunda Undan makarnaya, bakliyattan yağa, meyve-sebzeden deterjana belirlenen 1000 üründe fiyatlar Ocak ayı sonuna kadar sabitleniyor.

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

A101 VE BİM’DE FİYAT SABİTLEYECEK

Son olarak A101 ve BİM'den de fiyat sabitleme kararı geldi. A101 Ocak ayı sonuna kadar 2023 ürünün fiyatlarını sabitleyeceğini açıklarken, BİM ise ocak ayı boyunca 500 ürünün fiyatının değişmeyeceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading