Yandex Metrica

Mansur Yavaş'a dayak gibi fotoğraf: Süleyman Soylu'nun paçası ıslak ve çizmeli...

Mansur Yavaş'a dayak gibi fotoğraf: Süleyman Soylu'nun paçası ıslak ve çizmeli...

Koordinasyon toplantısı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın makamına giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öyle bir fotoğraf verdi ki 12 Haziran akşamının gündemi oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:24

Ankara'da felakete dönüşen yağmurların da yarın da devam edeceği açıklandı. Valilik bu nedenle başkentte okulların bir günlüğüne tatil edildiğini duyurdu. 

Selin vurduğu Ankaralılar yaralarını kendi imkanlarıyla sarmaya çalışırken CHP'li belediye başkanı Mansur Yavaş yoğun yağış öncesi gerekli tedbirleri almadığı yönünde eleştirilerin odağında. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi makamında otururken paçaları bile ıslanmayan Mansur Yavaş'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun verdiği mesaj oldukça manidar bulunuyor. 

Bugün afet bölgelerinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Soylu, selin büyük tahribata yol açtığı Akyurt ilçesine giderek vatandaşlardan bilgi aldı. 

Mağduriyetin giderilmesi yönünde ekiplere talimatlar veren Soylu, ardından koordinasyon toplantısı için Ankara Valisi Vasip Şahin'le birlikte Mansur Yavaş'ın makamına gitti. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki görüşme sırasında çekilen bir fotoğraf, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Toplantıda Süleyman Soylu'nun paçaları ıslaktı ve ayağında çizmeler vardı. 

Mansur Yavaş ise yaşananları makamında televizyondan izlerken üzeri kupkuruydu ve kunduraları ayağındaydı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading