Yandex Metrica
SON DAKİKA
Manavgat'ta yangın mağdurlarının konaklayacakları evler hazır

Manavgat'ta yangın mağdurlarının konaklayacakları evler hazır

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manavgat'ta evleri boşaltılan vatandaşların konaklaması için 700 civarında oda ayarlandığını bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 17:43

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugün saat 12:05 civarında Antalya Manavgat'ta çıkan yangın ile ilgili açıklamada bulundu.

SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor Yunus Emre ile Yaman... Haberi Görüntüle

BAKAN PAKDEMİRLİ: 700 CİVARINDA ODAMIZ MEVCUT

Son duruma ilişkin açıklamada bulunan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Evleri boşaltılan vatandaşların hepsinin konaklanması ayarlandı. 700 civarında odamız mevcut. Henüz başvuru yok" dedi.

Türkiye'de tarihi keşif: 8 bin 600 yıllık ekmek bulundu Haberi Görüntüle

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: CAN KAYBININ OLMAMASI SEVİNDİRİCİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yangın söndürme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Can kaybının olmaması sevindirici. Dumandan etkilenen vatandaşlarımızın sağlık durumu iyi. Yangın maalesef henüz kontrol altına alınmadı. Yangından zarar gören vatandaşlarımızın yanındayız. Cumhurbaşkanımız geçmiş olsun mesajı gönderdi.” ifadelerini kullandı.

2024 AF YASASI ne zaman çıkacak? Genel AF kimler faydalanabilir?... Haberi Görüntüle

MEHMET NURİ ERSOY: YANGININ TURİZM BÖLGELERİNE SIÇRAMASI ENGELLENDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yerleşim bölgelerinin önü kesilmiş durumda. El birliğiyle yangın söndürülecek. Tam zamanında müdahale edildiği için yangının turizm bölgelerine sıçraması engellendi. Yerleşim bölgelerine de şu an için uzak" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading