Yandex Metrica

Manavgat'ta son durum! Ormanlar küle döndü

Manavgat'ta son durum! Ormanlar küle döndü

Günler süren müdahaleden sonra güçlükle kontrol altına alınan bölgelerdeki son görüntüler yürekleri yaktı.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınları 5'inci gününe girdi. Büyük bir mücadelenin verildiği bölgede havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

İlçenin 4 farklı bölgesinde çıkan yangınlar, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılıyor.

Yangın Taşağıl Mahallesi'nde etkisini artırırken; uçak, helikopter, arazöz ve iş makineleriyle etkin bir çalışmanın yürütüldüğü bölgede, yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bölge halkı da söndürme çalışmalarına katılanlara destek oluyor.

Kontrol altına alınan bölgelerdeki görüntüler ise yangının boyutunu bir kez daha ortaya çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya... Haberi Görüntüle

'HİÇ BU KADAR BÜYÜK YANGIN GÖRMEDİK'

Hocaköy Mahallesi'nde çiftlik yapan Bayram Uçar da yangında badem, incir, üzüm ve zeytin bahçelerinin zarar gördüğünü dile getirdi.

Yangın sahasının çok geniş olması ve rüzgar nedeniyle kontrol altına alınmasında güçlük yaşandığını belirten Uçar, "Hayatımızda hiç bu kadar büyük bir yangın görmedik. Tarlamız, bahçelerimiz, tüm emeklerimiz yandı. Bu yıl 14-15 ton zeytin hasat etmeyi bekliyordum, şimdi hepsi kül oldu." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading