Yandex Metrica

Maltepe Belediyesi'nden hizmet isteyen avukata şoke eden cevap: AK Partilisiniz ne hizmeti?

Maltepe Belediyesi'nden hizmet isteyen avukata şoke eden cevap: AK Partilisiniz ne hizmeti?

Maltepe Belediyesi’nden ofisinin de içinde yer aldığı çok sayıda işyerinin bulunduğu binaların arka tarafına aydınlatma yerleştirilmesini talep eden Avukat Murat Sultansu, bu talebi karşısında “Siz AK Partilisiniz” yanıtını duyunca hayatının şokunu yaşadı. Bu cevabı sonrasında CHP'li Maltepe Belediyesi'ne tepki gösteren Sultansu, gece bölgenin karanlık olması nedeniyle hayat kadınları ve alkoliklerler tarafından mesken tutulduğunu, bu noktada köpeğe bile tecavüz edildiğini ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Avukat Murat Sultansu, Maltepe Bağdat Caddesi'nde hukuk bürosunun yer aldığı bina ile tren raylarının arasında kalan yola aydınlatma yapılması maksadıyla Maltepe Belediyesi'ne dilekçe verdi. Aradan geçen onca zamana rağmen belediyeden dilekçeye bir cevap verilmediği gibi şikayete konu olan alana aydınlatma da yerleştirilmedi. Bölgenin özellikle gece saatlerinde tehlikeli bir hale geldiğini kaydeden Murat Sultansu, belediyenin avukatı olan bir kişiyi durumu sormak için aradı.

Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Haberi Görüntüle

"SİZ AK PARTİLİSİNİZ"

Aradığı kişiye konuyla ilişkin şikayetini aktaran Murat Sultansu, belediyeden aldığı cevap karşısında hayatının şokunu yaşadı. Belediyenin avukatı olan kişi, "Siz AK Partilisiniz size ne hizmeti" ifadesini kullanınca Murat Sultansu, şaşırdı. Karşısındaki kişinin şaka yaptığını düşünen Sultansu, kendisine söylenenlerin şaka olmadığını anlayınca ne yanıt vereceğini şaşırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret işi bitti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret... Haberi Görüntüle

"TALEBİME CEVAP VERİLMEDİ"

Yaşananlarla ilgili konuşan Murat Sultansu, "Burada 3 tane bina var. Binaların arka tarafındaki sokağa aydınlatma konulması için Maltepe Belediyesi'nden talepte bulundum. Talebime bir cevap verilmedi. Ben de belediyenin deprem süreci boyunca yoğunluk yaşadığını düşünerek beklemeye başladım.

Aradan geçen süre zarfında herhangi bir cevap gelmeyince ve aydınlatma da yapılmayınca belediyenin avukatı olan bir kişiyi aradım. Bana 'Siz AK Partilisiniz, siz ne hizmeti yapacağız' cevabını aldım. Önce şaka yaptığını düşündüm. Ancak olmadığını anlayınca çok şaşırdım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü mesajı Haberi Görüntüle

ÖZELLİKLE GECE TEHLİKELİ BİR HALE GELİYOR

Bölgenin gece tehlikeli hale geldiğini belirten Murat Sultansu, "Bölgede birçok işyeri var. Gece burası karanlıkta kalıyor. Buraya gelip alkol tüketenler oluyor. Hayat kadınları gece burada kalıyor. Bir güvenlik kamerası görüntüsünde köpeğe tecavüz eden bile var. Gece burası karanlık olunca buraya geliyorlar. Biz binamıza güvenlik kamerası taktırdık. Kendi imkânlarımızla bazı yerlere aydınlatma da koyduk" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading