Yandex Metrica

Maaşlarında iyileşme isteyen CHP'li belediye çalışanlarına acımadılar! Disipline sevk edildiler

Maaşlarında iyileşme isteyen CHP'li belediye çalışanlarına acımadılar! Disipline sevk edildiler

CHP yönetimi yeni bir skandala imza attı. Yönetim, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'in Bayraklı ilçesinde katıldığı temel atma töreninde maaşlarında iyileştirme isteyen işçilere acımadı. Kılıçdaroğlu’nun korumaları tarafından itilip kakılan partililer şimdi de disipline sevk edildi. Yaşanan bu durum ise ilçe örgütünde büyük bir rahatsızlığa neden oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:20

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hak hukuk adalet söylemleri yine havada kaldı. Kılıçdaroğlu, İzmir'in Bayraklı ilçesinde katıldığı temel atma töreninde maaşlarında iyileştirme isteyen Çiğli Belediyesine bağlı ÇİBEL A.Ş işçilerinin gözünün yaşına bakmadı. Kılıçdaroğlu'nun korumaları tarafından itilip kakılan partililer şimdi de disiplinlik oldu.

Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Bursa'da toplu taşıma bedava mı? Bugün (23 Nisan) Bursa'da otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında... Haberi Görüntüle

ÖNCE DARP ETTİLER SONRA DİSİPLİNE SEVK ETTİLER

15 Ocak'ta Bayraklı'daki temel atma töreni sırasında yaşanan şok gelişme sonrası Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Korkmaz ile birlikte soluğu Ankara'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında aldı. Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Gümrükçü ve Korkmaz, Genel başkana Bayraklı'da açılış töreninde yaşanan olaylarla ilgili olarak eyleme katılan partililer hakkında disiplin süreci başlattıklarını belirtti.

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Haberi Görüntüle

CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDE SKANDAL KARARA TEPKİ BÜYÜK

Ziyaret sonrası konuya ilişkin açıklama yapan ilçe başkanı Korkmaz; "Dün Ankara'da Genel Başkanımızla yaptığımız görüşmede üzüntülerimizi dile getirdim ve yürüteceğimiz süreç ile ilgili bilgi verdim.

Çiğli İlçe Örgütü olarak o gün alanda bulunan ve olaylara karışan parti üyeleri ile ilgili disiplin sürecini başlattık. İncelemelerimiz ve disiplin süreci ile ilgili detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan maaşlarında iyileştirme isteyen parti üyesi işçilerin disipline sevk edilmesi ilçe örgütünde sıkıntı yarattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading