Yandex Metrica

Lütfü Türkkan'dan sonra şimdi de Hasan Ofluoğlu! Kadın doktoru tehdit etti

Lütfü Türkkan'dan sonra şimdi de Hasan Ofluoğlu! Kadın doktoru tehdit etti

İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, gittiği hastaneyi birbirine kattı. Kadın doktora hakaret yağdıran Ofluoğlu'nun görüntüleri sosyal medyada infial uyandırdı.

Gündem

16.02.2024, 22:16

İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu gittiği hastanede terör estirdi. Acil servis ünitesinde çalışan bir kadın doktorun üzerine yürüyen Ofluoğlu, şiddet göreceği endişesiyle 'beyaz kod' çağrısı yapan doktoru tehdit etti. 

Üsküdar'da gittiği Haydarpaşa Numune Hastanesi'ni birbirine katan Hasan Ofluoğlu'nu çevredekiler de sakinleştiremedi. "Sen kendini ne zannediyorsun? Bana bak, ben sana sorarım o beyaz kodu! Beni dinliyor musun? Sen kiminle konuştuğunun farkında mısın? Ben kimim lan!" diye bağıran İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı, kendisini uyaran sağlık çalışanlarını da kovdurmakla tehdit etti. 

205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar 205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar Haberi Görüntüle

ONDAN SONRA YALVARIRSIN İŞE DÖNMEK İÇİN...

Yanındakilere "Arkadaşın ismini alın" diye seslenen Ofluoğlu, "Ben sana sorarım o beyaz kodu... Ondan sonra yalvarırsın işyerine geri dönmek için" şeklinde tehdit savurdu. 

Sosyal medyada onbinlerce kez paylaşılan görüntüler sonrası Hasan Ofluoğlu'na tepkiler çığ gibi büyüdü. İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit ailesine "Senin bacını s.kerim" diyerek küfür etmesi karşısında suskun kalan, üstelik skandal olaydan şehit ailesini sorumlu tutan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kadın doktora tehditler savuran Hasan Ofluoğlu hakkında ne yapacağı merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading