Yandex Metrica

Lütfü Türkkan'dan Gezicilere: Ya Yahudi ya Ermeni ya da Rum'sunuz!

Lütfü Türkkan'dan Gezicilere: Ya Yahudi ya Ermeni ya da Rum'sunuz!

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın, Gezi terörünü öve öve bitiremeyen Meral Akşener'i kızdıracak mesajı ortaya çıktı.

Gündem

27.03.2024, 05:45

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Osman Kavala hakkında verilen mahkumiyet kararının ardından Gezi olaylarını hararetle savunan bir konuşmaya imza atmış ve sokakları savaş alanına çeviren vandalları övmüştü. 

Geçtiğimiz kasım ayında şehit yakınına galiz küfrü edene kadar Akşener'in sağ kolu olarak görülen Türkkan'ın Gezi eylemlerine destek vermediği, hatta eylemlere katılanları gayrimüslim olmakla yaftaladığı ortaya çıktı. 

Gezi kalkışmasının sona ermek üzere olduğu günlerde İYİ Parti'li Lütfü Türkkan, 20 Haziran 2013 tarihinde sosyal medyada hesabında şu mesajı paylaşmıştı: 

"Yahudi, Ermeni ve Rum'sanız Gezi eylemlerinde aktif olmanızı anlayışla karşılıyorum. Lütfen soyunuzu araştırın.."

Türkkan'ın yeniden keşfedilen bu mesajı sosyal medyada sıklıkla paylaşıldı. Akşener'in, kuzeni Osman Kavala'ya ilişkin mahkeme kararı sonrası Gezi'ye verdiği destek ortadayken Türkkan'ın 2013'teki olaylar konusunda şimdi ne düşündüğü merak konusu. 

200 metre derinlikteki Asos bölgesine hava harekatı: Çok sayıda terörist öldürüldü 200 metre derinlikteki Asos bölgesine hava harekatı: Çok sayıda terörist... Haberi Görüntüle

KÜFÜR VE DAYAKLA HATIRLANIYOR

Lütfü Türkkan geçtiğimiz yıl haziran ayında, kaçak olarak inşa ettirdiği çiftlik binasının yıkımını görüntüleyen İhlas Haber Ajansı muhabirini korumalarına dövdürtmüş, gazeteci hastanelik olmuştu. Türkkan asıl vukuatına ise 2021 Kasım'ında imza attı. Bir şehit ağabeyinin kulağına yaklaşan Türkkan, "Senin bacını s...." şeklinde galiz küfür etmiş, kameralar önünde cereyan eden hadise Türkiye'de infial uyandırmıştı. Sağ kolunu bir süre savunmaya çalışan Meral Akşener gelen baskılara dayanamayarak Türkkan'ı İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden almıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading