Yandex Metrica
SON DAKİKA
Lüks villadan twit atıp 'hayat pahalı' diyorlar! Vatandaşın hakkını milyonluk araçta savunuyorlar: Türkiye'nin faturalı sanatçıları

Lüks villadan twit atıp 'hayat pahalı' diyorlar! Vatandaşın hakkını milyonluk araçta savunuyorlar: Türkiye'nin faturalı sanatçıları

Kimi doğal gaz kimi mazot kimi de elektrik faturasından yakınıyor. Milyonluk arabalara biniyor, süper lüks villalarda yaşıyorlar. Fikirlerine katılmayanları 'hırsızlık' ya da 'delilikle' suçluyorlar. Artan enerji maliyetleri en çok Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğaz, Murat Boz gibi sanatçılara dert oldu.

Gündem

31.01.2024, 08:56

Artan elektrik-doğal gaz faturaları Türkiye'de en çok da zengin sanatçıları vurdu. Her biri milyonlarca avroluk villalarda yaşayan, lüks arabalarla seyahat eden, ayda sadece aidat parası olarak binlerce dolar ödeyen sanatçılar, yüklü elektrik faturalarından şikayet eder oldu. 

Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Berna Laçin gibi ünlü isimler bugünlerde hep bir ağızdan 'yoksul vatandaş' adına konuşmaya başladı. Kendilerine gelen yüklü faturaları sosyal medyada paylaşan ünlüler gıda, tedarik ve enerji krizine yol açmış pandemi sürecinde ilginç hallere büründü. 

Lüks hayatlarından taviz vermeyi düşünmeyen ancak sadece şikayet etmeyi seçen Türkiye'nin güzide sanatçıları, paylaştıkları fikirlere katılmayan vatandaşları da 'delilik' ya da 'hırsızlıkla' suçluyor. 

İstanbullu ulaşım çilesinde canından bezdi! İBB 5 yılda çöktü: Otobüs... Haberi Görüntüle

ÖYLE AKILLI Kİ 5 BİN AVRO AİDAT ÖDÜYOR

Bir dönem hazırladığı stand-up şovlarla yüklü bir servet kazanan komedyen Cem Yılmaz, "Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli" diye yazdı. Bodrum'da 4 milyon avroluk lüks villa satın alıp bu konut için aylık 5 bin avro ödeyecek kadar 'akıllı' olan Cem Yılmaz'ın İstanbul'da kaç tane evi olduğunu kimse bilmiyor. 

Aynı zamanda lüks araçlara tutkusuyla sık sık gündeme gelen Yılmaz, 'helalinden' kazandığı ve vergisini de ödediği paralarla hatırı sayılır bir otomobil garajı oluşturdu. Yılmaz, bugünlerde villasında otururken attığı Tweet'lerle yoksul 'vatandaşın haklarını savunan sanatçı' pozu kesiyor.

Bugün okul var mı, yok mu 18 Mart Pazartesi? Okullar... Haberi Görüntüle

FATURASINI PAYLAŞMAYA UTANDI

Sosyal medyadaki fatura isyanına katılan sanatçılardan biri de Şahan Gökbakar. Yazıp yönettiği 'Recep İvedik' adlı film serisinden 250 milyon liranın üzerinde para kazanan Gökbakar'ın, İstanbul ve Marmaris'te konutları bulunuyor. Yazdığı son mesajlardan birinde "Bana gelen elektrik faturasını ben sizle paylaşmaya utandım öyle diyim... Siz düşünün rakamı" diyen Gökbakar'ın başı, Beykoz'daki 3 milyon dolarlık villasına gelen faturalarla dertte. Konforlu yaşamından taviz vermeyen Gökbakar, fatura maliyeti artmış zenginlerden sadece biri.

İBB Başkan adayı Kurum: İstanbulluları yalanlardan tamamen kurtaracağız Haberi Görüntüle

ATHENA GÖKHAN'IN MAZOT GİDERİ ÇOĞALDI

Genel olarak CHP'nin, özelde de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'trolü' olduğu yönünde eleştirilerin muhatabı 'Athena Gökhan' da yoksul vatandaşlar için dertlenen duyarlı sanatçılar arasına girdi. Akaryakıta geceyarısı gelen zamları sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran sanatçı, Kaz Dağları'nda aldığı 800 dönüm genişliğindeki araziye gidebilmek için artık daha fazla para harcamak zorunda. Acun Ilıcalı'nın hazırladığı programlarla ciddi bir gelir elde eden Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'ndaki arazi haricinde basına yansıyan bilgilere göre en az 7 adet konutun sahibi. Her duyarlı sanatçı gibi Athena Gökhan da lüks cipleri çok seviyor. 

24 Mart Erdoğan İstanbul mitingi ne zaman saat kaçta başlayacak?... Haberi Görüntüle

NEFES ALMAYAN SEN MİSİN, VATANDAŞ MI?

TV8'deki O Ses Türkiye adlı yarışmanın yanında, konser, reklam ve albümlerden servet kazanmış ünlülerden biri de Murat Boz... Ünlü popçu, sosyal medya hesabında yüksek faturalardan 'vatandaşlar adına' şikayet etti. Elektrik ve doğalgaz zamlarına tepki gösteren Boz, "Akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu insanlara" dedi. Boz da diğer sanatçılar gibi ultralüks bir evde yaşıyor. 

Boz'un, İstanbul Boğazı'nı tepeden gören 400 metrekareyi aşkın evini ısıtmak için ne kadar doğalgaz harcadığı merak konusu. Boz ayrıca Alaçatı'da milyonlarca liralık bir de yazlığın sahibi. Duyarlı her sanatçı gibi Murat Boz da lüks araçların tutkunu. Aldığı son model otomobillerle sık sık gündeme gelen Boz, son olarak bir Mercedes için 3 milyon TL'nin üzerinde para harcamıştı. 

Kirli ittifakın açık kanıtı: PKK'nın elebaşı, CHP-DEM İttifakı’na methiyeler dizdi:... Haberi Görüntüle

TRİPLEKS VİLLA KAÇA ISINIR?

Ünlü sanatçı Berna Laçin de elektrik faturasının yüksek gelmesinden yakınıyor. Evini bir türlü ısıtamadığından şikayet eden Laçin, yıllardır İstanbul Kandilli sırtlarında süper lüks bir tripleks villada yaşıyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading