Yandex Metrica

LGBT sapkınlığına tepkiler dalga dalga yayılıyor: Ailenizi ancak İslam korur

LGBT sapkınlığına tepkiler dalga dalga yayılıyor: Ailenizi ancak İslam korur

ABD ve Avrupa destekli LGBT örgütlerine karşı Müslüman ülkelerin farkındalığı artıyor. Aileyi yok etme potansiyeline sahip eşcinsel sapkınlık sokaklarda ve sosyal medyada tel'in ediliyor.

Gündem

02.04.2024, 22:04

Toplumun temelini oluşturan 'aile'ye yönelik en yıkıcı saldırı niteliğindeki LGBT sapkınlığı, Türkiye'nin her yanında tepki görmeye başladı. İnsanları gökkuşağı renklerinden bile soğutan sapkın LGBT örgütleri, ABD ve Avrupa ülkelerinin birçoğundan aldığı desteği kendilerini eleştirenlere karşı tehdit ve şantaj için kullanıyordu. 'Müslüman' Türkiye'de ana muhalefet partisi CHP tarafından da desteklenen eşcinsel örgütlere toplum artık açıktan meydan okuyor. 

Kırşehir'de LGBT sapkınlığına karşı reklam panolarına verilen ilan sosyal medyada büyük bir akım haline geldi. Eşcinsel örgütlerin bayrak haline getirdiği gökkuşağı renklerine karşı şemsiye açan bir aileyi sembolize eden panoda, "Ailenizi ancak İslam korur" mesajı veriliyor. 

Kur'an-ı Kerim'e iman etmiş Müslümanlardan binlercesi de "Ailenizi ancak İslam korur" sloganıyla sözkonusu görseli kendi hesaplarından paylaşıyor. Lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüelliğe çocuk tacizciliği ile hayvan seviciliğini de katarak henüz cinsiyetinin farkında olmayan bebekleri bile kirletmeye çalışan sapkın örgütlere karşı mücadele konusunda farkındalık giderek daha fazla yaygınlaşıyor. 

İnsanların paylaştığı bazı görsellerde ise aileye uzanmak isteyen 'LGBT şeytanı'na, üzerinde Kelime-i Tevhid (La İlahe İllallah Muhammedün Resulallah) yazılı bir el engel oluyor. 

Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı mı? Kanalı geri alabildi mi? Ruhi Çenet kimdir, aslen nereli? Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı mı? Kanalı geri alabildi mi?... Haberi Görüntüle

KATAR'LA BİRLİKTE YAYGINLIK KAZANDI

LGBT tehdidine karşı dünya genelinde farkındalığı artıran en önemli gelişmelerden biri Katar'daki ilanlar olmuştu. 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Katar'da caddelere "Ailenizi İslam'la koruyun" yazılı resimler asılmıştı. Turnuva boyunca LGBT örgütlerinin simgesi olan gökkuşağı renklerinde bayraklara izin vermeyeceklerini duyuran Katar, "28 gün için inançlarımızdan vazgeçmeyeceğiz" açıklaması yapmıştı. 

23 Nisan'da 29 ülkeden çocuklar Külliye'de buluşacak! Onur konuğu: Filistin! 23 Nisan'da 29 ülkeden çocuklar Külliye'de buluşacak! Onur konuğu: Filistin! Haberi Görüntüle

'MÜSLÜMANIM' DİYENLER BU AYETLERE BAKMALI

Eşcinsellik ve zina konusunda Kur'an-ı Kerim'de ne şekilde hüküm verildiği konusunda sosyal medyada bugünlerde sıkça paylaşımlar yapılıyor. Buna göre 'Müslümanım' diyen her insanı bağlayacak ayetler şöyle sıralandı:

Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o apaçık bir çirkinlik ve hayâsızlıktır ve çok kötü bir yoldur. (İsra Sûresi/32)

İffetinizi korumanız, zina etmemeniz, gizli dost edinmemeniz şartıyla ve mehirlerini verdiğiniz takdirde hür ve iffetli mü'min kadınlar ile sizden önce kitap verilmiş olanların hür ve iffetli kadınları size helaldir. (Maide Sûresi/5)

Hani Lût da kavmine şöyle demişti: Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz. (Araf Sûresi/81-82)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1


Loading