Yandex Metrica

LGBT için özel merkez kuran CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne inceleme

LGBT için özel merkez kuran CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne inceleme

Son dakika haberleri... CHP'li Nilüfer Belediyesi bir skandala imza atarak LGBT üyeleri için özel dayanışma merkezi açtı. Bunun üzerine harekete geçen İçişleri Bakanlığı, LGBT'liler için özel dayanışma merkezi açan Bursa Nilüfer Belediyesi hakkında inceleme başlattı.

Gündem

25.04.2024, 10:28

LGBT'liler için 'dayanışma' merkezi kuran ilk belediye olan CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi, LGBT propagandası için bu sefer gençlere yönelik "Toplumsal Cinsiyat Atölyesi" başlattı. LGBT'liler için "Toplumsal Cinsiyet Atölyesi" uygulamasını başlatan CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi'ne sosyal medyadan tepki yağdı.

Belediyenin sitesinde yayınlanan açıklamada, "LGBTİ+ bireylere hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır." ifadeleri yer aldı.

MEB Bursluluk Sınavı 2024 nerede yapılacak? MEB sınav giriş yerleri açıklandı mı? Bursluluk sınavı giriş belgesi nereden alınır? MEB Bursluluk Sınavı 2024 nerede yapılacak? MEB sınav giriş yerleri... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BELEDİYEYE İNCELEME

Bunun üzerine harekete geçen İçişleri Bakanlığı, Nilüfer Belediyesi'nde araştırma/ ön inceleme başlattı.İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin haberlerin basında yer alması, kamuoyuna yansıması üzerine Bakanlığımızca, Nilüfer Belediyesinde araştırma/ ön inceleme başlatılmıştır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading