Yandex Metrica

Levent Göktaş'a Aydın Belediyesi'nden tam 4 ihale: Özlem Çerçioğlu 'avukatını' ihya etti

Levent Göktaş'a Aydın Belediyesi'nden tam 4 ihale: Özlem Çerçioğlu 'avukatını' ihya etti

Necip Hablemitoğlu'nun bir numaralı katil zanlısı Levent Göktaş'ı 'avukat' olarak seçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2018-2020 yılları arasında Göktaş'ı ihalelerle ihya etti.

Gündem

06.04.2024, 08:31

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Necip Hablemitoğlu'nun katil zanlısı Levent Göktaş arasındaki bağlantı derinleşiyor. Etrafında onlarca hukukçu bulunmasına rağmen tıpkı İnan Kıraç gibi avukat olarak Göktaş'ı seçen Çerçioğlu, emekli albayı ihalelerle ihya etti. 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 'belediyeler imamı' Erkan Karaarslan'a verdiği ihalelerle uzun süre gündemde kalan Çerçioğlu'nun aynı zamanda 'özel avukatı' Levent Göktaş'a tam 4 ihale verdiği ortaya çıktı.

2018-2020 yılları arasında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Göktaş'ın MLG adlı şirketine verilmiş ihaleler, Çerçioğlu hakkındaki suç duyurularının birinde ifşa oldu. 

Çerçioğlu'nun 2018 yılında avukatı olarak görevlendirdiği Mustafa Levent Göktaş'a ait MLG şirketine verdiği ihaleler Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 'ihaleye fesat' davasında soruşturuluyor. 

Özlem Çerçioğlu'nun Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nu FETÖ talimatıyla öldürttüğü belirtilen Göktaş'a kaç milyon liralık ihale verdiği henüz netleşmedi. Göktaş'a ait MLG Bilişim adlı firma, savunma sektöründe kullanılan birtakım yazılımların pazarlanması işinden para kazanıyordu. 

Kamu kaynaklarını milyonlarca lira zarara uğratma suçlamasıyla Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Çerçioğlu ve bürokratları, FETÖ imamı Erkan Karaarslan'a da çok sayıda usûlsüz ihale vermişti. Çerçioğlu ve ekibi 'görevi kötüye kullanmak' ve 'ihaleye fesat' gibi suçlamalarla hâlâ yargılanıyor. 

MASAK kayıtları, Karaarslan'a ait şirketlerden Çerçioğlu'nun belediyedeki yakın çevresine yoğun miktarda para akışını da ortaya koymuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading