Yandex Metrica
SON DAKİKA
Lavrov, Türkiye'ye geliyor! Masada Suriye ve Ukrayna var

Lavrov, Türkiye'ye geliyor! Masada Suriye ve Ukrayna var

Son dakika haberleri... Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 6-7 Nisan tarihlerinde Türkiye'ye gelecek. Lavrov, Suriye ve Ukrayna konuları üzerine görüşmeler yapacak.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 6-7 Nisan tarihlerinde ticari ve enerji konuları dahil olmak üzere ikili ilişkileri görüşmek için Türkiye'ye gelecek.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un ticaret ve enerji konuları dahil olmak üzere ikili ilişkileri görüşmek için Türkiye ziyareti gerçekleştireceği belirtildi.

Survivor All Star Aysu nereli, kaç yaşında? Survivor Aysu kimdir? Haberi Görüntüle

SURİYE VE UKRAYNA KONULARI ELE ALINACAK

Lavrov'un Türkiye'ye yapacağı ziyarette Suriye ve Ukrayna konuları ile birlikte Karabağ meselesinin de ele alınacağı ifade edildi.

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun davetlisi olarak Lavrov’un 6-7 Nisan'da Türkiye’ye gideceğini belirten Zaharova, “Temaslar sırasında başta ticaret, enerji ve turizm dahil olmak üzere karşılıklı çıkar alanlarında ikili işbirliğinin durumu ve beklentiler başta olmak üzere çok çeşitli konuların görüşülmesi planlanıyor.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading