Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kuvvetli sağanak için Meteoroloji uyardı: İstanbul için tarih verdi

Kuvvetli sağanak için Meteoroloji uyardı: İstanbul için tarih verdi

Meteoroloji’nin hava durumu verilerine göre sağanak yağış, yurt genelinde hakim olacak. İstanbul için de yapılan uyarılarda sağanak yağışın tüm bölgeyi etkisi altına alacağı bildirildi. Öte yandan hava sıcaklığı, yurdun genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Hava durumu tahminleri doğrultusunda Balıkesir ve Doğu Karadeniz bölgesinde sağanak yağış öngörülüyor. 5günlük hava durumunda başta İstanbul ve Marmara'nın büyük bir kısmı için yapılanlar uyarılarda yağışın yurt genelinde etkili olacağı bildirildi.

Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Ege (Afyonkarahisar hariç), Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Samsun, Kırklareli, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olacak.

YSK'dan açıklama: Olası iptal durumunda yenileme seçimleri 2 Haziran'da yapılacak Haberi Görüntüle

29 EYLÜL 2022 HAVA DURUMU/ İSTANBUL’DA HVA NASIL OLACAK?

Bu gece saatlerinden itibaren Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ve Gömeç) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 5 günlük hava durumunda başta İstanbul ve Marmara'nın büyük bir kısmı için kritik bir uyarı geldi. İlerleyen günlerde sağanak yağışın tüm bölgeyi etkisi altına alacağı bildirildi.

Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading