Yandex Metrica

Kurbanlık hayvanların atıklarını akarsuya attılar

Kurbanlık hayvanların atıklarını akarsuya attılar

Kahramanmaraş'ta bir şahıs, kesilen kurbanlıklardan artıklarını akarsuya attı. İğrenç görüntülerde, başka bir vatandaşın uyarısını dikkate almayan şahıs pes dedirtti.

Gündem

23.01.2024, 17:41

Kurban Bayramı'nda Kahramanmaraş’ta kayıt altına alınan görüntüler 'pes' dedirtti.

Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Karacasu Karşıyaka Mahallesinde bulunan bir akarsu fabrika atıklarının yanı sıra Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanların atıklarıyla da kirletildi.

6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 17 Nisan bugün hava nasıl olacak? 6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar... Haberi Görüntüle

VATANDAŞI DİNLEMEDİLER

Kamyonla bölgeye gelen vatandaş kesilen kurbanlık hayvanlardan arta kalan atıkları elindeki kürek ile akarsuya bıraktı. O anlar ise başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Bilanço ağır! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilinin ilk dört gününde 2453 kaza 26 can kaybı Bilanço ağır! Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilinin ilk dört gününde... Haberi Görüntüle

‘HER SENE AYNI REZİLLİK’

Vatandaşın ‘yapmayın, etmeyin, bunun neresi sağlıklı. Her sene aynı rezillik, bunu yapmayın’ diye uyarıda bulunmasına rağmen, şahıs akarsuya hayvan atıkları bırakmaya devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading