Yandex Metrica

Kulisleri sallayan bomba iddia! Akşener ikna etti Kılıçdaroğlu aday olmayabilir

Kulisleri sallayan bomba iddia! Akşener ikna etti Kılıçdaroğlu aday olmayabilir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Benimle misiniz?' çıkışı sonrası altılı masada adaylık tartışması alevlenmişti. Meral Akşener'in 'Masanın bir noter olma görevi yok' sözleri Kılıçdaroğlu'nun adaylığını zora sokmuştu. Kulislerde konuşulan iddiaya göre; Meral Akşener ikna etti, Kılıçdaroğlu aday olmayabilir.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Türkiye, 2023 yılının Haziran ayında gerçekleşecek seçimlere hazırlanırken Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak açıklandı ancak Millet İttifakı'nın adayı henüz belli değil.

Altılı masanın kurucusu Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaptığı konuşmada 'Gerçekten benimle misiniz?' sorusu, aday olduğu yorumlarına neden olurken Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu CHP liderine destek verdi. Kılıçdaroğlu'nun bu söylemi altılı masada çatlak olduğu iddialarını güçlendiriken Meral Akşener'in Fatih Altaylı'nın programında yapmış olduğu 'Masanın bir noter olma görevi yok' çıkışı dikkat çekmişti. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun isimlerine sıcak baktığını belriten Meral Akşener'in bu sözleri Kılıçdaroğlu'nun adaylığını veto ettiği şeklinde yorumlandı.

Muhalifler aynı dilden aynı başlıklar attı!  Bakan Şimşek o iddiaları yalanlandı: Derdimiz millete hizmet! Muhalifler aynı dilden aynı başlıklar attı! Bakan Şimşek o iddiaları... Haberi Görüntüle

VETO SONRASI İKNA ZİYARETİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, 2 Ekim Pazar günü CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek 6'lı masa toplantısı öncesi son olarak İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun bu ziyarette Akşener'i adaylığı konusunda ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU ADAY OLMAYABİLİR

Türkiye Gazetesi'nde yer alan bilgiye göre; kulislerde, altılı masanın ikinci tur görüşmeleri öncesinde Meral Akşener’in bir araya geldiği Kılıçdaroğlu’nu aday olmaması konusunda ikna ettiği konuşuluyor. Kılıçdaroğlu’nun ve kurmaylarının son günlerdeki sessizliğinin sebebinin bu olduğu yorumları yapılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading