Yandex Metrica
SON DAKİKA
Küçük ortak Uysal, skandala sahip çıktı! Gazetecileri hedef gösterdi

Küçük ortak Uysal, skandala sahip çıktı! Gazetecileri hedef gösterdi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cemal Enginyurt'u savunup gazetecileri hedef göstermesi dikkat çekti. Skandalı savunan Gültekin Uysal, gazeteci ve akademisyenleri "propaganda makinasına dönüşmüş" olarak nitelendirdi. Uysal’ın, “Ama biliyoruz ki bu hüvviyetleri ile bu temsil ettikleri sıfatların mündemiç sorumluluklarıyla, bir aydın sorumluluğu ile değil adeta bir propaganda makinasına dönüşmüş TV programları var" demesi tepki çekti.

Gündem

23.01.2024, 19:40

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasının gazeteciyi darbetmesi hakkında yaptığı açıklamalar çok konuşulacak. Skandalı savunan Uysal, Cemal Enginyurt ve korumasının gazeteciyi darbetmesi savundu. Yaşanan kavga skandalına sahip çıkan Uysal, söylediği sözlerle adeta yok artık dedirtti.

Seçim görevi sorgulama nasıl yapılır? YSK sandık görevlisi sorgulama 2024:... Haberi Görüntüle

CHP'li belediyeler servet ödemiş! İmamoğlu ve Yavaş'ın milyonluk ağı ifşa... Haberi Görüntüle

YENİ BİR TARTIŞMAYA KAPI ARALADI

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz günlerde gazeteci Latif Şimşek ile canlı yayında gerginlik yaşamıştı.

Şimşek'i reklam arasında darp eden Enginyurt'un özel koruması Emrah Topal, tutuklanarak cezaevine yollanmıştı. Şimşek'i hem darp eden hem de küfürler yağdıran Topal ifadesinde, Şimşek'i sakinleştirmeye çalıştığını, kendilerinin tahrik edildiğini, öfkesine yenildiğini söylemişti.

Eylem Tok ve katil oğlu ABD'ye firar etmişti! Kanlı geceden... Haberi Görüntüle

UYSAL, GAZETECİLERİ HEDEF GÖSTERDİ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın yeni açıklamaları yeni skandala kapı araladı. Katıldığı bir televizyon programında skandalı savunan, gazetecileri hedef tahtasına koyan Uysal, şunları söyledi;

“Tırnak içerisinde birtakım akademik hüvviyetleri olanlar, gazeteci hüvviyetleri olanlar... Ama biliyoruz ki bu hüvviyetleri ile bu temsil ettikleri sıfatların mündemiç sorumluluklarıyla, bir aydın sorumluluğu ile değil adeta bir propaganda makinasına dönüşmüş TV programları var"

Öte yandan tepki çeken skandal olayla ilgili 6’lı masanın sessizliğe bürünmesi ise dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading