Yandex Metrica

Sitede Ara

Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyareti ile ilgili kritik açıklama!

Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyareti ile ilgili kritik açıklama!

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye’ye yapacağı ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peskov, buluşmanın tarihinin henüz belli olmadığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 22:05

Gazetecilere konuşan Peskov, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyareti ile ilgili açıklama yaptı. Peskov, “Ziyaretin tarihi henüz belirlenmedi” dedi. 

Ölen 4 öldüren 14 yaşında! Kahramanmaraş'ta akılalmaz çocuk cinayeti! Ölen 4 öldüren 14 yaşında! Kahramanmaraş'ta akılalmaz çocuk cinayeti! Haberi Görüntüle

'DİPLOMATİK KANALLAR ÜZERİNDEN GÖRÜŞME DEVAM EDİYOR'

Peskov, konunun diplomatik kanallar üzerinden görüşülmeye devam ettiğini ifade etti.
Erdoğan ocak ayında Putin’i Türkiye’ye davet ettiğini, ayrıca Rus lider ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında bir görüşme organize etmeyi istediklerini söylemişti. Erdoğan dün de Putin ile üçlü görüşme fikrine nasıl yaklaştığını öğrenmek için telefon görüşmesi yapmak istediğini ifade etmişti.

1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

TARİH NETLEŞMEDİ

Peskov ise 8 Şubat’ta Moskova ile Ankara arasında Putin’in ziyareti konusunda bir anlaşma olduğunu, ancak net tarihin henüz belli olmadığını, ziyaretin liderlerin programlarının uygun olduğu bir vakitte gerçekleşeceğini söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading