Yandex Metrica

Koronavirüs sona erdi! THY karını yüzde 407 arttırdı!

Koronavirüs sona erdi! THY karını yüzde 407 arttırdı!

Koronavirüsün dünya genelinde etkinliğinin azalması nedeniyle havacılıkta oluşan gelir artışı Türk Hava Yolları'na da pozitif yansıdı. THY yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 407 artırdı.

Gündem

23.01.2024, 19:12

Koornavirüsün etkisininb azlamasının ardından dünya genelinde oyaşanan gelir artışı Türk Hava Yolları'na da yansıdı. Bu kasamda kurum karını artırmaya devam ediyor.

AK Parti'den DEM Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a yönelik hakaretine tepki: Kabul edilemez! AK Parti'den DEM Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a yönelik hakaretine tepki:... Haberi Görüntüle

THY'NİN KARI ARTTI

Koronavirüs pandemisiyle birlikte düşüşe geçen uçuşlar ve ülkelerin sınırlarını kapatmasından dolayı küresel anlamda yavaşlayan havayolu trafiği yeniden artışa geçti.

Ülkemizin dünyanın en büyük havalimanlarına sahip olması, lokasyonu, Türk Hava Yolları'nın destinasyon seçeneklerinin çokluğu kârlılıkta büyük artışları beraberinde getirdi.

Son dakika... AFAD duyurdu! Malatya'da korkutan deprem Son dakika... AFAD duyurdu! Malatya'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

ŞİRKET KARI 438 MİLYON LİRA

Türk Hava Yolları yılın ilk çeyreğinde konsolide bazda 2 milyar 220 milyon lira kâr elde ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde şirketin kârı 438 milyon liraydı. Şirket böylece son bir yılda kârlılığını yüzde 407 oranında artırmış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading