Yandex Metrica

Korkunç deprem polisleri alarma geçirdi! Tüm personeli uyandırın!

Korkunç deprem polisleri alarma geçirdi! Tüm personeli uyandırın!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya'daki polis telsizleri, yaşananları bir kez daha özetledi. Polis telsizlerinde yer alan "İvedi tüm trafik personeli görev yerlerini alsın. Birazdan araçlardan ulaşım engeli olur ve tüm personeli uyandırın, uyuyan varsa herkes acil durum konumuna geçsin" anonsları dikkati çekti

Gündem

23.01.2024, 20:29

11 ilde büyük yıkıma yol açan depremde Malatya'da yıkılan binalarla ilgili polis telsizinden yapılan anonslar yaşanan felaketin büyüklüğünü gösterdi. Telsizde, "Pırlanta Otel yanındaki binada bir şahıs kendi imkanlarımızla çıkardık. Beyanlarına göre çok sayıda vatandaş binanın altında olduğunu belirtiyor" anonsları yer aldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, deprem sonrası yıkılan binalarla ilgili polis merkezi ile yaptıkları telsiz anonslarının ses kayıtları, felaketin boyutunu yansıttı.

Edirne'de başıboş köpek dehşeti! Kanlar içinde yerde kaldı tanınmaz hale geldi Edirne'de başıboş köpek dehşeti! Kanlar içinde yerde kaldı tanınmaz hale... Haberi Görüntüle

"UYUYAN VARSA HERKES ACİL DURUM KONUMUNA GEÇSİN"

Polis memurlarıyla emniyet müdürlüğü polis merkezi arasında geçen anonslar kaydedildi. İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren telsiz anonsunda, "İvedi tüm trafik personeli görev yerlerini alsın. Birazdan araçlardan ulaşım engeli olur ve tüm personeli uyandırın, uyuyan varsa herkes acil durum konumuna geçsin" dediği yer alıyor.

Polis haber merkezi ile çalışan nöbetçi polis arasında geçen telsiz diyalogunda, "Pırlanta Otel yanındaki binada bir şahıs kendi imkanlarımızla çıkardık. Beyanlarına göre çok sayıda vatandaş binanın altında olduğunu belirtiyor" anonsları yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading