Konya'da dumanlar yükseldi! Yürekleri ağza getiren olay: 2 çocuk hayatını kaybetti!
Konya'da bir evde alevler yükseldi. Yangın çıkan evde dumanlar yükselirken, etraftaki birçok kişi olayı merak etti. Yürekleri ağza getiren olayda 2 çocuk hayatını kaybetti. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya başladı.
Konya'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybederken, 4'ü çocuk 5 kişi ortamdaki dumandan kötü derecede etkilendi. Yangın, olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.
KONYA'DA DUMANLAR YÜKSELDİ
Konya'da çıkan yangın, saat 15.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Sabihiata Mahallesi Dursun Fakih Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda gerçekleşti.
Olay hakkında paylaşılan bilgilere bakıldığında, 5 katlı apartmanın 2. katında yabancı uyruklu Feyyaz S., eşi Rıdal S. ve çocuklarının yaşadığı dairede belirlenemeyen bir neden yüzünden yangın çıktı.
2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
Vatandaşlar daireden gelen dumanları görünce itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra adrese gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürmeye çalışırken, içeride mahsur kalan Rıdal S. ile çocukları A.S., M.S., A.S. ve G.S. itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Yangın sırasında içeride kalan kişilerden 2 çocuk hayatını kaybetti. Öte yandan olay yerinde ekiplerin incelemesi devam ederken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
TRHABER