Yandex Metrica

Konya'da cenazeler defnedildi AK Parti heyeti de katıldı

Konya'da cenazeler defnedildi  AK Parti heyeti de katıldı

Son dakika... Konya'da meydana gelen silahlı katliamda hayatını kaybedenler için cenaze töreni düzenlendi. Ölen 7 kişi ikindi namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine AK Parti'den kalabalık bir heyet de katıldı.

Gündem

23.01.2024, 21:57

Konya'da aralarında 2009 yılından bu yana husumet bulunduğu iddia edilen aileler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden 7 kişi için cenaze töreni düzenlendi. 

Cenaze törenine AK Parti'den bir heyet katıldı. Heyette AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Konya Milletvekilleri yer aldı. 

Kılınan namazın ardından 7 kişinin cenazeleri, yan yana toprağa verildi. 

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Haberi Görüntüle

10 KİŞİ GÖZALTINDA

Konya'da uğradıkları silahlı saldırıda aynı aileden Yaşar Dedeoğulları (65), eşi İpek Dedeoğulları (62), çocukları Serap Dedeoğulları (36), Serpil Dedeoğulları (32), Sibel Dedeoğulları (30), Metin Dedeoğulları (45) ve Barış Dedeoğulları (35)  hayatını kaybetmişti. 

Olaya ilişkin 10 kişi gözaltında. Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, saldırganın yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi; ''Olayın iki komşu aile arasında 11 yıldır devam eden anlaşmazlık ve husumetten kaynaklandığı tespit edilmiştir. Eylemin ırkçı nefret saikiyle işlendiğine dair iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik ateşi rahatsız etti Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading