Komisyonda kimler var? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdesini vermişti: Anayasa çalışmalarını yapan 10 kişinin isimleri belli oldu

AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yeni anayasa çalışmalarına başlandığı müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmada 10 kişiden oluşan bir anayasa komisyonu kurulacağını duyurmuştu. Komisyonda yer alacak isimler belli oldu.
Dün AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandığın üzerindeki bütün vesayet gölgelerinin ortadan kaldırıldığını ifade ederek, "İnşallah darbe anayasası utancından da bu milleti mutlaka kurtaracağız" ifadelerini kullanmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni anayasa için 10 hukukçu görevlendirdiğini belirterek, "Darbe anayasası utancından bu milleti mutlaka kurtaracağız" değerlendirmesinde bulunmuştu.
KOMİSYONDA KİMLER OLACAK?
Aktarılan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 kişiden oluşan bir anayasa komisyonu kurulması talimatı verdiği öğrenildi.
Anayasa komisyon başkanının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın olması beklenirken, Komisyonda AK Parti Genel Başkanvekilleri Mustafa Elitaş ve Efkan Ala, Parti Meclis Grup Başkanı Abdullah Güler, Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin ve Bahadır Yenişehirlioğlu, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Ali İhsan Yavuz ile Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun'un da yer alacağı söyleniyor.
