Yandex Metrica

Kocaeli'de doğalgaz patlaması! 2'si ağır 5 kişi yaralandı

Kocaeli'de doğalgaz patlaması! 2'si ağır 5 kişi yaralandı

Kocaeli'de doğalgaz borusunun patlaması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Patlamanın yaşandığı apartman ve çevresindeki iki bina tahliye edildi.

Gündem

23.01.2024, 22:17

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bu sabaha karşı üç katlı apartmanın üçüncü katında 41 yaşındaki Mikdat Ç. ile annesi Hanım A'nın yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle doğal gaz patlaması meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis, İzmit Gaz Dağıtım AŞ (İZGAZ) ve Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) ekipleri sevk edildi.

Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı! Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı... Haberi Görüntüle

2'Sİ AĞIR 5 YARALI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırılan 5 yaralıdan 3'ü kontrollerinin ardından taburcu edildi. Patlamanın meydana geldiği evdeki yaralılar Mikdat Ç. ile annesi Hanım A'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaralılardan Hanım A, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Haberi Görüntüle

İKİ APARTMAN TALİYE EDİLDİ

Patlamanın ardından bölgede bir süre kesilen elektrik ve doğal gaz akışı, yapılan kontrollerin ardından yeniden sağlandı. Ekipler, sızıntı ihtimaline karşı patlamanın meydana geldiği apartman ile bitişiğinde bulunan iki apartmanı da tahliye etti. Gerekli kontrollerin ardından bir apartmana giriş izni verildi. Çevredeki bazı araçlarda da hasar oluştu.

CHP'de Esenyurt kavgası büyüyor: Yeni başkan 270 kişiyi işten çıkardı, eski başkan çıldırdı CHP'de Esenyurt kavgası büyüyor: Yeni başkan 270 kişiyi işten çıkardı,... Haberi Görüntüle

KOCAELİ VALİSİ: İNCELEME ARAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, iki yaralının hastanedeki tedavilerinin sürdüğünü belirterek, valilik koordinasyonunda inceleme ve araştırmaların devam ettiğini bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading