Yandex Metrica

Kırmızı listedeki ülkelere 3 yıl seyahat yasağı

Kırmızı listedeki ülkelere 3 yıl seyahat yasağı

Suudi Arabistan basını, Kovid-19 salgınından dolayı 'kırmızı listede' yer alan ülkeleri ziyaret eden vatandaşlara 3 yıl seyahat yasağı getirileceğini bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 17:42

Suudi Arabistan basınında yer alan ve İçişleri Bakanlığından bir yetkiliye dayandırılan haberde, Kovid-19 sebebiyle "kırmızı listede" yer alan ülkeleri ziyaret eden vatandaşların kısıtlamaya tabi tutulacağı belirtildi.

Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki:  Sahte çevreciler bizi anlayamaz! Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki: Sahte çevreciler... Haberi Görüntüle

3 YIL SEYAHAT YASAĞI

Uygulanacak olan kısıtlamaya göre, kırmızı listede yer alan ülkeleri ziyaret eden vatandaşlara 3 yıl seyahat yasağı uygulanacak.

Bazı Suudi Arabistan vatandaşlarının seyahat kısıtlamalarına uymadığını ifade eden yetkili, “Geri döndüklerinde ağır cezalara tabi olacak ve üç yıl boyunca seyahatten men edilecek.” dedi.

Yetkili, doğrudan ya da başka bir ülke üzerinden, listede yer alan ülkelere ve pandeminin henüz kontrol altına alınamadığı diğer ülkelere seyahat yasağının devam ettiğini doğruladı.

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

İÇLERİNDE TÜRKİYE DE VAR

Bunun yanı sıra Suudi Arabistan, Afganistan, Arjantin, Brezilya, Mısır, Etiyopya, Hindistan, Endonezya, Lübnan, Pakistan, Güney Afrika, Türkiye, Vietnam ve Birleşik Arap Emirlikleri dahil olmak üzere bir dizi ülkeye seyahat ya da transit geçişi yasakladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading