Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kimyasal kardeşliği! PKK elebaşı Fincancı'ya övgüler yağdırdı, Kılıçdaroğlu'na destek verdi

Kimyasal kardeşliği! PKK elebaşı Fincancı'ya övgüler yağdırdı, Kılıçdaroğlu'na destek verdi

PKK/KCK terör örgütü elebaşı Mustafa Karasu, yaptığı açıklamalarla teröristlere destek verdiği için tutuklanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya övgüler dizdi. Terör elebaşı bununla yetinmeyip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun devletin kurumlarına attığı uyuşturucu iftirasına da arka çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:03

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Mustafa Karasu, PKK kanalında katıldığı yayında Türk askerine kimyasal silah iftirası atan Şebnem Korur Fincancı'ya övgüler yağdırdı. Karasu için "Türk toplumunun onurudur" diyen elebaşı "Türkiye toplumunu halkını Şebnem Hoca temsil ediyor" ifadelerini kullandı.

Terör örgütü elebaşı Karasu Fincancı hakkında "TSK'nın kimyasal silah kullandığını söyleyen Şebnem Korur Fincancı Türkiye toplumunun onurudur. Türkiye halkını temsil eden Şebnem Hoca'nın tutumu tarihî bir eylemdir. Yine zindanda da devam edeceğini söyledi. Bundan daha onurlu bir duruş olamaz." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA DA SAHİP ÇIKTI

PKK kanalında TSK'yı suçlayan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya aynı kanalda övgüler sıralayan PKK/KCK elebaşı Mustafa Karasu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da devletin kurumlarına attığı uyuşturucu iftiralarına da sahip çıktı.

'Surre Alayları: İstanbul’dan Haremeyn’e Kutsal Yolculuk' sergisi 19 Mart Salı... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU DA KABUL ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük isteyen Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'yı makamında kabul etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading