Yandex Metrica

Sitede Ara

Kimin parasını dağıtıyorsun? Trabzon mitingi öncesi Ekrem İmamoğlu'nun halka ve muhtarlara rüşvet iddiası!

Kimin parasını dağıtıyorsun? Trabzon mitingi öncesi Ekrem İmamoğlu'nun halka ve muhtarlara rüşvet iddiası!

Daha önce mitinge katılım şartı ile 1.000 TL kumanya kartı dağıtan 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'ndan yeni skandal... İmamoğlu muhtarlara mitinge destek vermeleri şartı ile 10.000 rüşvet verdiği iddia edildi. Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya da tepki çığ gibi büyüdü.

Gündem

24.03.2024, 17:10

Daha önce milliyetçiliğin kalelerinden olan Erzurum'da tiyatro ile ortamı geren Ekrem İmamoğlu, milliyetçiliğin bir diğer kalesi olarak bilinen Trabzon'da halka şirin gözükmek için İBB'nin kumanya kartlarını dağıtmaya başladı.  

Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Haberi Görüntüle

MUHTARLARA 10.000 TL RÜŞVET TEKLİF ETTİ İDDİASI

Trabzon'da İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş ile yapacağı miting öncesi vatandaşlara mitinge katılım şartı ile 1000 TL'lik market kartı veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu şimdi de yeni bir skandalla gündeme geldi. Mitinge katılıma destek olmaları şartı ile muhtarlara 10.000 TL rüşvet teklif ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. 

MSÜ tercihi yapanlar dikkat! MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Yerleştirme sonuçları 2024 MSÜ tercihi yapanlar dikkat! MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?... Haberi Görüntüle

"SEÇİM PARAYLA DEĞİL GÖNÜL ALMA İLE KAZANILIR"

Seçimin parayla değil gönül alma ile kazanılacağını öğrenemeyen 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, kumanya kartına farklı bir boyut kazandırdı.

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan? Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi... Haberi Görüntüle

"TERÖRÜN PARASI KURSAĞIMIZDAN GEÇMEZ"

Sosyal medya hesaplarından konu ile alakası yorumlar ve paylaşımlar yapan Trabzonlular Ekrem İmamoğlu'nun dağıttığı kumanya kartlarına tepki gösterdi, "Terörün parası bize haram", "Boğazımızdan haram lokma sokmaya çalışıyorlar" "Ne terörün planı ne de terörün parası geçmez Karadeniz'den" paylaşımları yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading