Yandex Metrica

'Kim önemli' diye sordu! Yaptığı ankete pişman oldu! Türkiye, Finlandiya ve İsveç'e fark attı

'Kim önemli' diye sordu! Yaptığı ankete pişman oldu! Türkiye, Finlandiya ve İsveç'e fark attı

Avusturyalı iktisatçı Guenter Fehlinger, sosyal medya hesabından bir anket yaptı. "Senin için kim daha önemli?" başlığıyla Türkiye'ye karşı NATO üyeliği konusunda İsveç ve Finlandiya'yı koyan Fehlinger, anketi yaptığına, yapacağına bin pişman oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:22

İsveç ve Finlandiya'nın Türkiye'nin taleplerini yerine getirmemesi iki ülkenin NATO üyeliği sürecinin askıya alınmasına neden olurken  Avusturyalı iktisatçı Guenter Fehlinger sosyal medya hesabından bir anket çalışması yaptı. İktisatçı, "Senin için hangisi daha önemli?" başlıklı NATO anketinde, Türkiye, Finlandiya ve İsveç'e karşı yüzde 87,8 oranında oy ile fark attı. 

1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nerede kutlanacak? 1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve... Haberi Görüntüle

"İSVEÇ'E NATO KAPISI KAPATILDI"

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girme süreçlerinin konuşulduğu son günlerde iki ülkenin Türkiye'nin taleplerini yerine getirmemesi sürecin tıkanmasına neden oldu. Son olarak ırkçı Rasmus Paludan'ın Stockholm'deki Türk Büyükelçiği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik düzenlediği alçak saldırı tepkileri artmasına neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsveç'in bu alçak saldırıya izin vermesinin ardından İsveç'e NATO kapasını kapattığını net bir şekilde ifade etti. 

"TERÖR ÖRGÜTLERİYLE CİRİT ATTIKTAN SONRA NATO İÇİN DESTEK BEKLEMEYİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, alçakça yapılan provokasyona karşı "Böyle bir kepazeliğin yaşanmasına sebebiyet verenlerin NATO'ya başvuru konusunda artık bizden herhangi bir hayırhahlık beklemeyeceği açıktır. Terör örgütlerinde caddelerinizde, sokaklarınızda cirit attıracaksınız ondan sonra bizden NATO'ya girmesi için destek bekleyeceksiniz. Yok böyle bir şey" demişti.

ANKETİ YAPACAĞINA PİŞMAN OLDU

Dünya da bu tartışmalar sürerken Avusturyalı iktisatçı Guenter Fehlinger, sosyal medya hesabından bir anket çalışması yaptı. "Senin için kim daha önemli?" başlığıyla Türkiye'ye karşı NATO üyeliği konusunda İsveç ve Finlandiya'yı koyan Fehlinger, anketi yaptığına ve yapacağına adeta pişman oldu. Avusturyalı ismin düzenlediği ankete katılanlar yüzde 87,8 gibi bir oranla Türkiye'yi tercih ettiklerini ifade etti. Ankette İsveç ve Finlandiya'yı seçenlerin oranı ise yüzde 12,2'de kaldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading