Yandex Metrica

DOLAR

32.55

%0.02 expand_less

EURO

34.97

%0.33 expand_less

ALTIN

2426.40

%0.24 expand_less

BIST

9722.09

%0.8 expand_less

BTC ($)

64486.00

%0.66 expand_less

Kılıçdaroğlu’ndan yeni gaf! Salondakiler toparlamaya çalıştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha seçim meydanlarına çıkmadan gaf yapmaya başladı. Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te olduğunu unutarak "Şanlıurfa'da olmaktan son derece mutluyum" diyerek gaflarına bir yenisini daha ekledi.

Gündem

23.01.2024, 20:19

Seçim tarihi tartışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ı işaret etti. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha seçim meydanlarına çıkmadan gaf yapmaya başladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Haberi Görüntüle

''ŞANLIURFA'DA OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te olduğunu unutarak "Şanlıurfa'da olmaktan son derece mutluyum" diyerek gaflarına bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu'nun gaf yaptığını fark eden partililer, CHP liderini hemen uyardı. Kılıçdaroğlu, yaptığı gafı düzelteyim derken bir kez daha 'Urfalılar' dedi.

Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında elbisesi mi koptu? Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında... Haberi Görüntüle

''ÇOCUKLARIMIZI MİLİTAN''

Biliniği üzere Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin grubunda yaptığı konuşmada da bir gafa imza atmıştı. Kılıçdaroğlu, ''Çocuklarımız gencecik. Fili fili militan. Filiz gibi evlatlarımız." ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu daha sonra ifadesini 'Filiz gibi evlatlarımız' olarak düzeltmişti.

TV8,5 yayın akışı 16 Nisan Salı! Bugün TV8,5'ta neler var, hangi maçlar var? TV8,5 yayın akışı 16 Nisan Salı! Bugün TV8,5'ta neler var,... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, iki gün üst üste yaptığı gaflardan dolayı sosyal medyanın diline düştü. Kullanıcılar, Kemal Kılıçdaroğlu ile dalga geçerken yapılan gaflardan dolayı videonun altında binlerce yorumda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading