Yandex Metrica

Sitede Ara

Kılıçdaroğlu yine kendini yalanladı: Söylem içerisinde öyle oldu

Kılıçdaroğlu yine kendini yalanladı: Söylem içerisinde öyle oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün verdiği bir röportajda, "Erken seçim olsun ve Erdoğan karşıma çıksın" diyerek aday olacağını ağzından kaçırmıştı. Akşam saatlerinde katıldığı canlı yayın programında konuşan Kılıçdaroğlu, kendisine konu hakkında yöneltilen soruya "Soru sorulduğunda bir şekilde yanıt veriyorsunuz. O söylem içerisinde öyle oldu. Bütün genel başkanlar yarışacağız." dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:47

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV yazarı Fikret Bila'ya gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda, "Millet İttifakı kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olurum" diye konuşan Kılıçdaroğlu, bu sefer adaylığını ağzından kaçırdı. CHP lideri, "Erken seçim olsun ve Erdoğan karşıma çıksın, Onu sandıkta göndereyim." dedi.

B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular 12-13-14-15 Nisan’da yapılacak! B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular 12-13-14-15 Nisan’da yapılacak! Haberi Görüntüle

BİRKAÇ SAAT SONRA KENDİSİNİ YALANLADI

Akşam saatlerinde TV5 canlı yayınında kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu, gün içerisinde yaptığı 'adayım' açıklamasını yalanladı.

Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yaptığı yeni açıklamasında, "Soru sorulduğunda bir şekilde yanıt veriyorsunuz. Birden fazla soru vardı orada. Erdoğan ve cephesi '367'de yaşanan garabeti yeniden yaşayacak mıyız' diyerek bir mağduriyet yaratmaya çalışıyor. Böyle bir mağduriyetin ardına sığınmaya gerek yok. O söylem içerisinde öyle oldu. Normalde biraz da öyle zaten. Bütün genel başkanlar yarışacaklar, biz de Saadet Partisi de İYİ Parti de yarışacak." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading