Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu yine aynı çağrıyı yaptı: Benimle beraber olmaya var mısınız?

Kılıçdaroğlu yine aynı çağrıyı yaptı: Benimle beraber olmaya var mısınız?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in adaylık konusunda 'O masa noter değil' çıkışına rağmen grup toplantısında 'Benimle misiniz?' çağrısını yeniledi. Salonda bulunan CHP'lilerden 'Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu' sloganları yükseldi.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Başörtüsü çıkışıyla dikaktleri üzerine çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşurken yine benzer bir çağrıda bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi: Yine algı, yine kandırmaca, yine yalan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi:... Haberi Görüntüle

''BENİMLE MİSİNİZ''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adaylık konusunda 'O masa noter değil' çıkışına rağmen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında 'Benimle beraber olmaya hazır mısınız?' çağrısını yeniledi. Salonda bulunan partililerden 'Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu' sloganları yükseldi. 

Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot Festivali ne zaman başlayacak? Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot... Haberi Görüntüle

''HAZIRSANIZ BERABER ÇALIŞACAĞIZ''

CHP lideri Kılıçdaroğlu, atılan solaganlar sonrası CHP'lilere seslenerek şu cümleyi kurdu; "Eğer hazırsanız beraber çalışacağız" 

Hatırlanacağı gibi Kılıçdaroğlu, daha önce de adaylık için CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylık için önünü kesmişti.

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

AKŞENER: MASAYA BİZ DE ADAY GETİREBİLİRİZ

İYİ Parti lideri Meral Akşener ise ''Altılı Masa'nın noter olma görevi yok. Aday konusu belli bir noktaya geldikten sonra çözümlerimizi ortaklaştıracağız. Masaya biz de aday getirebiliriz. Aday CHP’li de olabilir. Kazanmak önemli. Sosyal belediyecilik konusunda İmamoğlu da Mansur Yavaş da iyi. Ben onları methediyorum. Aday olmalarıyla ilgili bir problemim yok. CHP'ye dedim ki, ‘Bu iki arkadaşımızın isimleri önde gidiyor. Anketlerde çıkıyorlar.'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading