Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu yapılmışları vadetti! Bakan Karaismailoğlu'ndan cevap geldi: 'Günaydın, sen treni kaçırmışsın'

Kılıçdaroğlu yapılmışları vadetti! Bakan Karaismailoğlu'ndan cevap geldi: 'Günaydın, sen treni kaçırmışsın'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hayata geçirilmiş projeler vadetmesine tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma cevap verdi. 

HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video yayınlayarak sözde projelerini duyurdu. Ancak sözde yeni projelerin hepsi zaten son 21 yılda hayata geçirilmiş ve çoğu aktif olarak hizmet veren projeler. 

Erdoğan, 'Gerekli değişimi gerçekleştireceğiz' demişti! AK Partili isimden 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak! Erdoğan, 'Gerekli değişimi gerçekleştireceğiz' demişti! AK Partili isimden 'kabine' iddiası:... Haberi Görüntüle

İLK İHRACAT TRENİ 2020 YILINDA UĞURLANMIŞTI

Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videoda yer alan sözde projelerinden biri ise Türkiye'den Çin'e uzanan demiryolu ile ticaret vaadi oldu. Ancak Türkiye'den Çin'e ve yine Çin'den Avrupa'ya yük taşıyan ilk ihracat trenleri 2020 yılında hayata geçirilmişti.

Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda kabus gibi anlar! 4 araç zarar gördü Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda kabus gibi anlar! 4 araç zarar gördü Haberi Görüntüle

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NDAN CEVAP

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak cevap verdi. 

Bakan Karaismailoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Günaydın. Sen treni kaçırmışsın. Çin seferlerimiz 2 yıldır devam ediyor." yanıtını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading