Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu 'üniversiteleri açın gerisini bize bırakın' sözleri alay konusu oldu! Hatay Belediyesi'nin ayıplarını mı gizlemeye çalışıyor?

Kılıçdaroğlu 'üniversiteleri açın gerisini bize bırakın' sözleri alay konusu oldu! Hatay Belediyesi'nin ayıplarını mı gizlemeye çalışıyor?

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu birlik olmak yerine bölgeye giderek provokasyon yapmayı tercih etti. Tek yürek olduğumuz bu günlerde, kışkırtıcı, suçlayıcı sert söylemleriyle tepki çeken Kılıçdaroğlu yeni bir skandalla gündeme geldi. Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesine karşı çıkarak YÖK'ü tehdit etti bununla yetinmeyerek 'siz okulları açın gerisini bize bırakın' dedi. Ancak Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'nin bölgedeki olmayan icraatları hiç güven telkin etmiyor.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felkaeti sonrası depremzedelere KYK yurtlarının geçici olarak tahsis edilmesi başını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çektiği, bozgunculuğu, provokasyonu muhalefet sanan kesim tarafından siyasi istismar aracına dönüştürüldü. 

PKK'ya Pençe-Kilit darbesi! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

NEFRETİ VE AYRIMCILIĞI KÖRÜKLEMEKTEN VAZGEÇMİYORLAR

Deprem felaketi yüzbinlerce vatandaşımızı etkilerken tüm eşyalarını kaybetmiş depremzedelere devlet tarafından KYK yurtlarının açılmasına bile karşı olan acı istismarcısı bu güruh, birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğıumuz bu günlerde ayrımcılık ve nefreti körüklemekten vazgeçmiyor.

Selçuk Bayraktar rakamları duyurdu: 'Yine, yeni, yeniden rekor kırdık' Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN AKLA ZİYAN AÇIKLAMA

Deprem üzerinden biçok provokatif söylemlere imza atan Kemal Kılıçdaroğlu bu sert ve tehdit edici dilini her geçen gün artırıyor. Sosyal medya üzerinden son olarak bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu YÖK'ü tehdit ederek şu akılalmaz açıklamalarda bulundu:

Dün üniversiteleri ve rektörleri nasıl tehdit ettiğinizi biliyorum. Üniversiteleri açın, bölgeden gelip barınma sorunu olan herkesi yerleştirmeye talibiz. Belediyelerimizle birlikte bu işin tüm lojistik ihtiyaçlarını karşılamaya varız. Siz okulları açın, gerisini bize bırakın. Ayrıca YÖK’ü uyarıyorum; bu had aşmaktır, gençlerin hayatıyla oynamaktır! Bir sonraki atacağımız adımlar ricanın ötesinde olacaktır. Üniversiteleri açın.

Birçok eğitimci tarafından deprem felaketinin büyüklüğü ele alındığında okulların uzaktan eğitim olmasının mantıklı olduğu konuşulurken Kılıçdaroğlu'nun bu izansız açıklamalarının gençler üzerinden oy devşirme politikası olarak görülüyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun 'siz okulları açın gerisini bize bırakın' sözleri de alay konusu oldu.

Erdoğan'dan MHP kurultayına mesaj: Türkiye Yüzyılı bayrağını dünyanın burcuna dikeceğimize... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ HATAY BELEDİYESİ'NİN DEPREMDEKİ ACZİYETİ 

Çünkü deprem felaketinde kendisinden 3 gün boyunca haber alınamayan CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın ve yapmadığı icraatların Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılması CHP'nin afet karşısındaki acziyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP'de algı belediyeciliğine devam! Mansur Yavaş'ı seçim telaşı sardı: Bitmemiş... Haberi Görüntüle

SU ŞEBEKESİNİ KONYA BELEDİYESİ ONARDI

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2 büyük depremin yaşandığı Hatay'da sağlıklı içme ve kullanma suyu ihtiyacına çözüm üretti.. Depremin ilk gününden itibaren ekiplerini afet bölgesine sevk eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ilçe belediyeleri ile birlikte Hatay'da 630 araç, 2 bin 51 personel ve 134 jeneratörle çalışmalarını sürdürürek Hatay'daki su şebekesini onardı.

Tuncay Yılmaz kimdir? Tuncay Yılmaz ne iş yapıyor, hangi partiden? Haberi Görüntüle

HATAY HAVALİMANI BAKANLIK TARAFINDAN ONARILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle pistinde hasar oluşan Hatay Havalimanı'nın bugün hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli'den Nevruz mesajı: Nevruz; yeniden... Haberi Görüntüle

HATAY BELEDİYESİ'NİN AYIPLARINI GİZLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Depremde çok sayıda yakınını, tüm ailesi ve yakın çevresi ile evlerini kaybeden Hataylı Turizmci Ömer Kaya, CHP'li Hatay Belediyesi'nin hali pür melalini şu şekilde dile getirdi:

Biz yıkılan evlerle, hayatını kaybeden yakınlarımızın yasıyla uğraşırken, ‘orada devlet yok, hiçbir şey yok’ diyerek devleti paralamaya çalışan Kılıçdaroğlu ve vicdansız muhalefeti kınıyoruz. CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ayıplarını gizlemeye çalışıyorlar. 3 gün boyunca belediye hiç ortada yoktu. Ondan sonra sıkılmadan televizyonların karşısına çıkıp ‘devlet yok’ diyorlar. Üstüne bir de yurtların depremzedelere açılmasına karşı çıkıyorlar. Böyle bir tutum ne siyasete ne insanlığa sığar. Sadece muhalif olmak için biz mağdurları daha da mağdur etmeye çalışanları Allah’a havale ediyoruz.

15 Mart Erdoğan Hakkari mitingi saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

BİZİ MUHATAP BİLE ALMADILAR

Hatay Belediyesi ve CHP'ye tepkiler bununla sınırlı değil, Depremde Hatay’da yaşadığı evi yıkılan ve depremin ilk anında eşiyle birlikte beş çocuklarını son anda dışarıya çıkararak canlarını kurtaran Sara Kürt da, şunları söyledi: 

5 çocuğumla yalın ayak sokakta, soğukta beklerken kocamı Hatay Belediyesi binasına battaniye alması için gönderdim. Bizi muhatap bile almadılar. Battaniye, ayakkabı istedik onu bile vermediler. ‘Devlet yok’ diye bağıranlara bağlı belediyeleri de üç gün yüzümüze bakmadılar. Kılıçdaroğlu ve onun gibiler, üstüne bir de depremzedelerin devletin yurtlarına yerleşmesine karşı çıkıyorlar. Ne istiyorlar yani ölelim mi? Bir daha büyükşehir belediyesini almayı bırakın, sokağa çıkmaya bile yüzleri olamaz!

İşte Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına gelen tepkilerden bazıları;

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading