Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun takiyesi İnce ziyaretinde ortaya çıktı: Çay-kahve masasından iftar sofrasına

Kılıçdaroğlu'nun takiyesi İnce ziyaretinde ortaya çıktı: Çay-kahve masasından iftar sofrasına

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı dindar seçmenin oyunu alabilmek için iftar çadırlarında boy gösterirken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaretinde takiyesi ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu muhafazakar-dindar seçmenin oyunu alabilmek için her fırsatı kullanırken vatandaştan da sık sık takiye eleştirisi alıyordu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu'nun takiyesini Bizim TV farkında olmadan ortaya çıkardı. 

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme Haberi Görüntüle

ÇAY,, KAHVE, KURU PASTA, TAKİYE

Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu ile İnce'nin samimi bir görüşme yaptığını kanıtlamaya  çalışırken büyük bir pot kırdı, Kılıçdaroğlu'nun takiyesini ise Haber 7 ortaya çıkardı. Sevinç, Kılıçdaroğlu ve İnce'nin tartışmadan sohbet ettiğini ispatlamak için şu ifadeleri kullandı.

Teklif yok

Tartışma yok

Sıcak sohbet eşliğinde çay / kahve kuru pasta ikramları.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN İFTAR ORGANİZASYONLARI ELİNDE PATLADI

Kılıçdaroğlu, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ilan edildikten sonra önce Konya'da Mevlana Türbesi'nde, ardından da İstanbul'da Hz. Muhammed'in kıyafetinin yer aldığı Hırka-i Şerif Camii Külliyesi'nde görülmüştü. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte de Kılıçdaroğlu Malatya'da depremzedelerle iftar sofrasına oturmuş ve de Konya'da Gelecek Partisi'nin iftarına katılmıştı. Dindar seçmenin gözüne sokmaya çalıştığı tüm bu ziyaretlerin ardından Bizim TV Yayın Yönetmeninin yaptığı paylaşım ile birlikte Kılıçdaroğlu'nun uğraşları boşa çıktı. 

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının İnce ziyaretinde çay-kahve-kuru pastalı masaya oturması takiye olarak yorumlandı ve tepki çekti. Zira Kılıçdaroğu-İnce görüşmesi saat 17:00'da yapılırken Ankara'da iftar saait ise 19:16 olarak kaydedilmişti.

Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot Festivali ne zaman başlayacak? Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot... Haberi Görüntüle

KAFTANCIOĞLU'NDAN TAKİYE İTİRAFI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da 2019 yerel seçimlerinde dindar seçmenden oy almak için takiye yaptığını açıkça itiraf etmişti. İşte, Kaftancıoğlu'nun o konuşması:

Fakirlikler üzerinden, sol sosyalist değerler üzerinden politik bir hat tutturabilirsek, ne CHP’ye kimse sağa kaymıştır diyebilecektir ne de sağa selam vermek veya oradan oy almak için onlar gibi görünmek gibi benim nezdimde takiyeci bir görünüşten kurtulmuş olunacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading