Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun "öğretmen oyununa" Soylu'dan sert yanıt: Utanmıyor musun?

Kılıçdaroğlu'nun "öğretmen oyununa" Soylu'dan sert yanıt: Utanmıyor musun?

Bir öğretmenin gözaltına alınmasıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımıyla provokasyon yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt İçişleri Bakanı'ndan geldi. Bakan Soylu, "Ankara’da, defalarca Emniyet Terör Şube'nin gözaltına aldığı, kamuda öğretmenlik de yapmayan, profesyonel eylemci HDPKK’lı eliyle polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:44

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyada yaptığı bir paylaşımın altında daha algı operasyonu çıktı. Söz konusu provokasyonu ifşa eden ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu.

Seçim sonrası yeni yol haritası hazır! Erdoğan'dan kurmaylarıyla birlikte seçim analizi: Bayrak değişimi olabilir! Seçim sonrası yeni yol haritası hazır! Erdoğan'dan kurmaylarıyla birlikte seçim... Haberi Görüntüle

TEHDİTLER SAVURDU

Kılıçdaroğlu, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’nın bugün Ankara’daki eylemine polis müdahalesine ilişkin görüntüleri paylaşarak, "Öğretmenlere gaz mı sıktınız, öyle mi? Öğretmenlere şiddet uyguladınız, öyle mi? Öğretmenlere… ‘Al bunu diyen’ o kişi, beni beklesin. Öğretmene yapılan bu efeliği affetmeyeceğiz" diyerek tehditler savurdu.

Ancak söz konusu görüntülerdeki kadının kimliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanıtıyla ortaya çıktı. 

Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

"CHP'Yİ HER TÜRLÜ SUÇ ÖRGÜTÜNE ALET ETMEN..."

Soylu, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun tweetini alıntılayarak, "Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olmak için ergenleşmeni anlıyorum. Seni 'troll' yapmalarını da anlıyorum. Anlamadığım; FETÖ'nün ayak izinden yürümen, HDPKK'ya sevgin, CHP'yi her türlü suç örgütüne alet etmen, kutuplaştırma ve kaos için her türlü tahrike oynaman" ifadelerini kullandı. 

Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Haberi Görüntüle

"HDPKK'LI ELİYLE" PROVOKASYON

Soylu paylaşımının devamında "Kılıçdaroğlu, Ankara’da, defalarca Emniyet Terör Şube'nin gözaltına aldığı, kamuda öğretmenlik de yapmayan, profesyonel eylemci HDPKK’lı eliyle polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun? Kılıçdaroğlu, 6’lı masaya kendini ispat için her yolu deniyorsun. Yeter kendi hırsın için yaptığın bu sorumsuzluklardan vazgeç” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading